Maajussi-Maunon ehdokkaat kertovat mikä miehessä vetoaa: "Koko ajan vähän pilke silmäkulmassa"

Maajussi-Mauno valitsi farmiviikolle Henna-Marian, Henriikan ja Saritan. 

VIDEO: Maajussi-Mauno avautuu kokemastaan yksinäisyydestä

Maajussille morsian -ohjelman maajussit tekivät treffiviikonlopun päätteeksi vaikean valintansa ja päättivät, ketkä kolme morsianehdokasta he kukin kutsuvat kotitilalleen viettämään farmiviikkoa. 

Maajussi-Mauno päätyi kertomaan päätöksestään pudottaa morsianehdokkaansa Kirsin jo ryhmätreffien aikana. Näin ollen farmiviikolle jatkavat morsianehdokkaat HenriikkaSarita sekä Henna-Maria

Mauno on herättänyt sosiaalisessa mediassa laajaa keskustelua persoonallisella tyylillään ja suorilla puheillaan keväästä asti. Mies esimerkiksi ilmoitti esittelyjaksossa toivovansa normaalipainoista puolisoa.

Henna-Maria kertoo halunneensa kirjoittaa Maunolle, sillä miehellä vaikuttaa olevan myönteinen suhtautuminen elämään. Henna-Marian mukaan Mauno vaikuttaa myös itsenäiseltä persoonalta. 

– Toivon ihmisestä kenen kanssa olisi parisuhteessa, että toki siinä olisi sellainen sitoutuminen ja että se suhde on tärkeä, mutta on tietynlaista itsenäisyyttä, omia ystäviä ja kiinnostuksen kohteita. 

Henriikka kertoo taas kiinnittäneensä esittelyssä huomiota Maunon energisyyteen ja positiivisuuteen, sekä hieman yllytyshullun luonteeseen. Nainen kertoo, että ensitapaaminen Maunon kanssa sujui kuten hän oli odottanutkin. 

– Mauno oli sellainen kuin esittelyvideossakin tuli ilmi, sellainen rento ja koko ajan vähän pilke silmäkulmassa.

Nähtyään esittelyjakson morsianehdokas Sarita oli välittömästi sitä mieltä, että hän haluaa kirjoittaa Maunolle. Treffiviikonlopun aikana Sarita alkoi kuitenkin ihmetellä sitä, tietääkö Mauno itse, millaista puolisoa hän etsii. 

– Me olemme aika erilaisia kaikkia, niin on vähän ristiriitaiset fiilikset, että millaisesta naisesta hän sitten tykkää. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja