Maajussi-parin Kallen ja Niinan pilalle mennyt joulu sai uuden käänteen: "Ihana ja onnellinen olo"

13:07
Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Niina ja Kalle kertovat itsenäisyyspäivän juhlahaastattelussa, miten ohjelman jälkeinen yhteiselo on heillä sujunut

Maajussi-pari Kalle ja Niina pääsivät vihdoin viettämään yhteistä aikaa.

Maajussille morsian -ohjelmasta tutun parin Kalle Hanhijärven ja Niina Wunschin oli tarkoitus viettää ensimmäistä joulua yhdessä Sastamalassa, jonne Niina on muuttamassa.

Jouluun tuli kuitenkin ikävä yllätys, sillä Niina kertoi sosiaalisessa mediassa Kallen altistuneen koronalle, mikä esti parin yhteisen joulunvieton.

Nyt Niina kertoo uusimassa Instagram-päivityksessä päässeensä vihdoin viettämään lomaa rakkaan kanssa.

– Saavuin eilen Sastamalaan ja käytiin Kallen kanssa metsäretkellä vielä turvavälein. Oireita ei ole ilmennyt ja kotitestikin negatiivinen. Tänään saan vihdoin käpertyä sen Kalleimman kainaloon, Niina kirjoittaa.

Nyt vihdoinkin rakastavaiset saavat aloittaa yhteiselämän saman katon alla.

– Puolen vuoden aherrus on nyt päättynyt, eikä mulla ole paluulippua pohjoiseen. Sanoinkuvaamattoman ihana ja onnellinen olo. Ja helpottunut siitä, että selvisin hullusta syksystä! Tammikuussa jossain vaiheessa viimeinen muuttokuorma ja yliopistosta paperit ulos. Uusi elämänvaihe: bring it on!

Niina kertoi aiemmin MTV Uutisten haastattelussa sairastavansa vakavaa sairautta.

– Minulla on sydämen rytmihäiriösairaus, lyhennetään cvpt. Lyhykäisyydessään adrenaliini eli kova fyysinen, psyykkinen rasitus - tunnekuohut, stressi, aiheuttavat kammioperäisiä rytmihäiriöitä, Niina kertoi.

Sairauden vuoksi pari on pitänyt erityisen hyvää huolta turvallisuudesta Niina kuuluessa riskiryhmään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja