Mainos

Maajussi-Mauno kertoo morsianehdokkaalleen yllättävästä päätöksestään: "En ota sinua mukaan tähän hommaan"

1:14

Maajussi-Mauno kertoo morsianehdokas Kirsille päätöksestään farmiviikon suhteen.

Maajussille morsian -ohjelma on edennyt treffiviikonloppuun, jonka aikana maajussinelikko on päässyt viettämään ryhmätreffejä neljän jatkoon valitsemansa puolisoehdokkaan kanssa. 

Maajussi-Mauno viettää päivän morsianehdokkaiden kanssa akrojoogaa harrastaen ja piknikiä viettäen. Treffien lomassa Mauno keskustelee vuorollaan hetkisen kahdestaan jokaisen morsianehdokkaan kanssa. 

Ryhmätreffeillä vuoronsa saa myös morsianehdokas Kirsi. Sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut Mauno kertoo kokevansa, ettei hän ole saanut ujoon ja hiljaiseen naiseen yhteyttä muutaman päivän aikana. 

– Olen huomannut sen näissä tilanteissa, että jäät usein taka-alalle, vaikka kuulisin sinultakin mielipidettä, Mauno toteaa Kirsille. 

– Puhun nyt ihan suoraan. Minun on tosi vaikeaa saada sinuun kontaktia sen takia.

Kirsi myöntää tunnistavansa itsestään piirteet, joihin Mauno on hänessä kiinnittänyt huomiota. Nainen arvelee, että nämä tekijät korostuvat entisestään hänen ollessaan mukana suuremmassa ryhmässä. 

Mauno kertoo Kirsille hänellä olevan erittäin vahva olo siitä, että maajussi ja morsianehdokas ovat persooniensa puolesta liian erilaisia toisilleen. 

– Olen aika varma tästä tilanteesta, että en ota sinua mukaan tähän hommaan. Se tuli nyt jo esiin tämän treffin aikana ja ajattelin, että kerran olemme tässä kahdestaan, niin sanon sen sinulle suoraan näin.

Kirsi kertoo ymmärtävänsä Maunon päätöksen ja osanneensa odottaa sitä.

– Olen tyytyväinen rehellisyydestä. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20! 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja