Mainos

Maajussi-Mauno harmittelee saamiensa kirjeiden määrää: "Olisin toivonut, että olisi ollut varaa puntaroida"

1:35

Kirjeiden vähyys aiheutti pettymyksen maajussi-Maunolle.

VIDEO: Maajussi-Mauno ja morsianehdokas läheisissä tunnelmissa ensikohtaamisellaan

Maajussille morsian -ohjelmassa päästään seuraamaan, kuinka neljä maajussia pääsevät tapaamaan ensimmäistä kertaa kirjeiden perusteella valitsemansa morsianehdokkaat treffiviikonlopun aikana. 

Maajussi-Mauno kertoo saaneensa kirjeitä, joissa naiset olivat kertoneet hyvin omasta persoonallisuudestaan ja omasta elämästään. Mauno kertoo myös kiinnittäneensä paljon huomiota kirjeiden rakenteisiin. 

– Sisältö on todella tärkeä, miten se on kirjoitettu, kaikki ne pienet asiat. Kyllä itse kiinnitän huomiota esimerkiksi siihen, että onko kirjoitusvirheitä. Tai jos on jotain erikoisia sanavalintoja, niin sitten jää miettimään kirjoittajan persoonallisuutta tai muuten sitä, mitä siellä kirjeen takana oikein on. 

Mauno myöntää olleensa hieman pettynyt saamiensa kirjeiden määrään. Mies olisi halunnut päästä arvioimaan kirjeiden sisältöjä tarkemmin ja miettiä, mitkä piirteet ja ominaisuudet hän nostaa tärkeimmiksi. 

– Olisin toivonut siinä tilanteessa, että minulla olisi ollut vielä siinä vaiheessa varaa puntaroida niiden kirjeiden kanssa.

– Mutta ei se mitään, sain oikeanlaisia kirjeitä. Naiset, ketkä kirjoittivat minulle, olivat tosi hyviä, he olivat selkeästi käyttäneet aikaa ja vaivaa niihin. Siitä oli kirjoitettu todella tunteella, tuli jopa sellainen fiilis niistä että voi ei, älkää nyt vielä tässä vaiheessa ihastuko sen videon perusteella. 

Ensitapaamiset morsianten kanssa sujuivat hyvin ja jännittyneissä tunnelmissa. Mauno kertoo olleensa erityisen jännittynyt siitä, onko hän rakentanut mielessään aivan väärän mielikuvan hänelle kirjoittaneista naisista. 

– Oli positiivisia yllätyksiä. Pikatreffien jälkeen mietin että ei vitsi, tästä tulee kyllä hyvää. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20!  

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja