Maajussi-Ilmari perustelee pudotuspäätöstään: "En saanut hänestä irti sitä, millainen tyyppi siellä on sisällä"

Maajussi-Ilmari kertoo joutuneensa pähkäilemään päätöstään farmiviikolle lähtijöistä. 

VIDEO: Maajussi-Ilmari yllättää morsianehdokkaansa tanssituokiolla

Maajussille morsian -ohjelman maajussit ovat tehneet vaikean päätöksensä ja päättäneet, ketkä kolme morsianehdokasta kukin kutsuu kotitilalleen viettämään farmiviikkoa. 

Maajussi-Ilmari kertoo, että kahden ehdokkaan kohdalla päätös oli selkeä, mutta kolmatta hän joutui toden teolla pähkäilemään. 

– Päätöstä tehdessä ei saisi liikaa takertua yhteen pikkuasiaan ja semmoista miettiä liikaa. Ihan kokonaisuutena ja millainen fiilis siinä on ollut, niin sitä pitäisi miettiä. 

Ilmari päätyi lopulta valitsemaan farmiviikolle AnnariinanLauran ja Tuulian. Näin ollen Sara joutui lähtemään kotiin. 

– Hän oli muuten ihan mukava, ollaan näiden päivien aikana puhuttu tosi paljon maataloustöistä koska hänkin tekee niitä. Mutta en saanut hänestä irti sitä, millaista meidän yhdessäolo voisi olla ja millainen tyyppi siellä on sisällä. 

Ilmarin mukaan kaikki kolme farmiviikolle lähtevää ehdokasta ovat täysin samalla viivalla keskenään. Jokaisessa naisessa on jotakin, mikä Ilmaria kiinnostaa. Hän toivoo pystyvänsä itsekin kohtelemaan naisia tasapuolisesti farmiviikon aikana.

Maajussi myöntää, että morsianten saapuminen hänen kotiinsa tuntuu jännittävältä. Hän toivoo, että yhdessä olo sujuu mutkattomasti, eikä kukaa kolmikosta lähde väkisin tyrkyttämään itseään Ilmarille. 

– Kyllä pyrin jokaisen kanssa ottamaan sen oman ajan, kun pääsee olemaan kanssani kahden kesken.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat