Maajussi-Mauno aloittaa uuden vuotensa sinkkuna – ja on tyytyväinen tilanteeseen: "Se, etten ole parisuhteessa mahdollistaa kaiken helpommin"

Maajussi-Mauno ei löytänyt syksyn aikana rakasta rinnalleen, mutta kertoo viihtyvänsä tällä hetkellä erittäin hyvin myös sinkkuna. 

Maajussille morsian -ohjelmasta on jäljellä enää kesäiset muistot, ja on aika kääntää katse uutta vuotta ja suvea kohti. Vuonna 2018 mukana ollut maajussi-Mauno ei löytänyt rakkautta ohjelman kautta, eikä rakasta löytynyt syksyllä ohjelman päättymisen jälkeenkään. 

– Aika samanlaiset kuviot on kuin ennenkin. Ohjelman jälkeen liityin Tinderiin, mutta enpä ole siellä jaksanut oikein kenellekään kirjoitella, Mauno kertoo MTV Uutisille. 

Maajussin arjesta ei kuitenkaan kiirettä ja toimintaa ole puuttunut, vaikkei parisuhdetta olekaan löytynyt. Mauno kertoo saaneensa ohjelman jälkeen paljon yhteydenottoja, mutta niitä saattoi tulla miehen mielestä jopa hieman liikaa. 

Nyt mies haluaisi mieluiten antaa tilanteen hieman rauhoittua. 

– Painetta tuli siitä, että mielellään olisi kaikille halunnut vastata, muttei kuitenkaan haluaisi hirmu suoraan sanoa, että hei ei nyt kuitenkaan, katsotaan joskus myöhemmin. Liikaa tuli kerralla, kivempi on ottaa ihan rauhassa. 

Mauno myöntää kuitenkin käyneensä ohjelman jälkeen treffeillä. Äärimmäistä kaipuuta parisuhteeseen ei kuitenkaan ole ollut. 

– Ohjelmaan lähtiessäni mietin, että haluaisin semmoisen tosi ihanan rakkaustarinan ja hyvän parisuhteen, mutta auta armias kun minulla olisi semmoinen edessä, niin kyllä jollain tavalla ajattelen heti niin, että onko tämä kuitenkaan sitä mitä haluan, Mauno pohtii. 

Maajussi kertookin huomaavansa usein päätyvänsä siihen, ettei hän haluakaan parisuhdetta. Miehen mukaan asian myöntäminen kuluneen syksyn aikana on tuntunut jokseenkin helpottavalta

Maajussi nauttii omasta itsenäisyydestään ja erityisesti siitä, että elämä tuo eteen odottamattomia yllätyksiä. 

– Se, etten ole parisuhteessa mahdollistaa kaiken jotenkin niin paljon helpommin. Mutta toisaalta, ajattelen joka toinen päivä näin ja joka toinen päivä niin, että vitsi kun ois joku tässä kenet ottaa kainaloon ja katsoa Netflixiä illalla! Mauno nauraa. 

Vaikka sinkkuus sopii Maunolle tähän elämäntilanteeseen, hän myöntää haaveilevansa parisuhteesta kuitenkin lopulta edelleen. 

– Tervetuloa vaan se oikea kun sattuu kohdalle! Mies summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja