Mainos

Maajussi-Ilmari ei ole koskaan seurustellut – etsii nyt tosirakkautta: "Olen mielestäni valmis"

Maajussille morsian -ohjelman uudella kaudella itselleen heilaa etsii Nousiaisissa asuva Ilmari. Mies ei ole koskaan ennen seurustellut, mutta etsii nyt rakkautta tositarkoituksella. 

Maajussille morsian -ohjelman esittelyjaksossa 12.3. tavataan kahdeksan maajussia, joille kaikille yhteistä on rakkauden kaipuu. Yksi maajusseista on 26-vuotias Ilmari Nousiaisista.

Nuori mies ei ole elämänsä aikana koskaan seurustellut, ja tapaillutkin hän on vain muutaman kerran lyhyesti. Ilmarin ystävät ovat koittaneet saada miestä mukaan ohjelmaan jo useampana vuonna, mutta hän ei kokenut olevansa ohjelmaan valmis. Uuden kauden lähestyessä ääni kellossa kuitenkin muuttui.

– Mietin, että mitä tässä menettää, nyt olen mielestäni valmis ohjelmaan, Ilmari kertoo.

Ohjelmaan Ilmari lähtee tositarkoituksella. Hän kertoo mukaan lähdön olevan yksi hänen elämänsä rohkeimpia päätöksiä. Hän ei olisi lähtenyt mukaan, jos ei uskoisi, että tosirakkaus voi ohjelman kautta todella löytyä.

Tutustu Ilmariin lisää täällä!

Ilmari on puhelias mies ja toivoo löytävänsä naisen, joka ei ole liian hissukka. Hän ei myöskään kaipaa liian negatiivista kumppania, vaan toivoo tulevalta rakkaaltaan positiivisuutta. Maatilalla jokainen päivä on hieman erilainen, joten vaihtelevuuteenkin on osattava varautua.

– Saatan hyvinkin päättää aamulla, että teen tänään tätä, tai että lähdetään tänään jonnekin. Sellainen on epätoivottua, että on hiljainen ja etsii koko ajan vikoja kaikesta, Ilmari maalailee.

Kirjoita Ilmarille täällä! 

Kirjeiltä Ilmari toivoo rehellisyyttä. Hän haluaa tietää hänelle kirjoittavien naisten vahvuuksia, heikkouksia, harrastuksia, kiinnostuksen kohteita ja millaisessa elämänvaiheessa mahdollinen kumppaniehdokas elää. Nätti kuva kirjeen kylkeen on myös miehen toiveissa.

Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3-kanavalla maanantaina 12.3. klo 20!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.