Toinen suudelma! Maajussi-Antti-Jussi laittaa itsensä likoon kahdenkeskisillä treffeillä

Maajussi-Antti-Jussi viettää morsianehdokkaansa kanssa romanttiset treffit.

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkoja. Neljä maajussia pääsevät vihdoin tutustumaan morsianehdokkaisiinsa enemmän kahdenkeskisillä treffeillä.

Maajussi-Antti-Jussi viettää ensimmäiset kahdenkeskiset treffit Petran kanssa. Kaksikko pääsee todella jännittävään paikkaan, sillä he suuntaavat lentokoneen kyydissä ihastelemaan Antti-Jussin kotiseutuja taivaalta käsin. 

Treffien jälkeen kaksikko nautiskelee lasit kuohuvaa ja mansikoita lentokentän nurmikolla. Keskustelu kääntyy nopeasti parisuhteeseen ja siihen, mitä piirteitä kumpikin toivoo tulevalla kumppanillaan olevan. 

– Millaista naista haet sitten? Millainen on sinun unelmien nainen? Pieni, helppo kysymys, Petra tiedustelee Antti-Jussilta. 

– Kyllä semmoinen tavallaan rehellisyys ja aitous on ne tärkeimmät. Ja pitää olla sellaista tietynlaista kunnianhimoakin ja räväkkyyttäkin löytyä. Ja semmoinen lämminsydäminen. 

Antti-Jussi tiedustelee puolestaan, millaista miestä Petra toivoo vierelleen. Nainen on samoilla linjoilla usean Antti-Jussin esittämän kriteerin kanssa. 

– Aitoutta etsin ja juuri sitä, että pystyisi luontevasti olla se mikä on toisen seurassa, ettei tarvitse miettiä kelpaako sellaisena kuin on. 

Antti-Jussi kyselee Petralta myös, näkisikö tämä itsensä miehen puolisona. Morsianehdokas vastaa, että kelpuuttaisi kyllä maajussin puolisokseen. 

Hetken keskustelun jälkeen Antti-Jussi kysyy, saako hän esittää Petralle hieman erilaisen kysymyksen. Hämillään oleva nainen vastaa myöntävästi. 

– Kokeillaanko? Antti-Jussi kysyy ennen kuin suutelee Petraa. 

– Se oli vähän hämmentävä kysymys, Petra toteaa suudelman jälkeen.

Kaksikko naureskelee hetken intiimin hetken jälkeen. Petra kertoo Antti-Jussin saaneen hänet teollaan sanattomaksi. 

– Jes kerrankin minä, maajussi tuulettaa. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat