Suomalaishyökkääjä liikenneonnettomuudessa Yhdysvalloissa – vauhtia yli 100 kilometriä tunnissa

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueessa 42 ottelua ja yhdeksän maalia viimeistellyt Jenny Danielsson kertoi Instagramissa joutuneensa liikenneonnettomuuteen Yhdysvalloissa.

Danielsson oli liikenteessä toisen jalkapalloilijan Hannah Davisonin kanssa. Yhdysvaltojen Illinoisissa moottoritiellä sattuneessa onnettomuudessa oli mukana yhteensä kolme autoa. Davison oli ajanut autoa noin 120-130 kilometrin tuntivauhdilla, kun yhtäkkiä toinen auto oli törmännyt heihin. 

Jalkapalloilijoiden auto lähti osuman jälkeen liukumaan ajoradalla. Danielsson kuvaili, että elämä oli pyörinyt läpi silmien edessä hänen varautuessa pahimpaan. Onnea oli kuitenkin matkassa, sillä heidän autonsa ei osunut muihin kulkuneuvoihin.

– Meihin osuneella autolla oli vauhtia 90-110 kilometriä tunnissa vaikka hän yrittikin pysähtyä. Myös hänen turvatyynynsä laukesivat. Sain etupenkillä pienen osuman ja kiitän jumalaa, että minulla oli turvavyö ja että turvatyynyt laukesivat, Danielsson kirjoitti.

Suomalaishyökkääjältä löytyi myös huumorintajua kauhean kokemuksen jälkeen. 

– Luojan kiitos en ole maalivahti, Danielsson kirjoitti kuvaan, jossa hän on sairaalavuoteella käsi kipsissä. 

Danielsson pelasi viime kaudella Örebron sekä Rangersin paidassa. Edellinen maajoukkuepeli on reilun vuoden takaa, kun Helmarit kärsi 0-5-tappion 2023 MM-kisojen karsintaottelussa Ruotsille.

Lue myös:

    Uusimmat