Maailman tyylikkäin kissa – Choupette Lagerfeldilla kymmeniä tuhansia seuraajia

Moni muotibloggaaja kadehtii Choupette Lagerfeldiä, suunnittelijalegenda Karl Lagerfeldin hemmoteltua lemmikkiä, jolla on sosiaalisessa mediassa huikea seuraajamäärä ja tyyligurun status.

Kun yhdistetään huippumuoti ja söpöt kissakuvat, saadaan aikaan sosiaalisen median ilmiö nimeltä choupettesdiary. Ilmiön tähti, Choupette itse, ei kuitenkaan ole mikään mediataituri, vaan huippusuunnittelija Karl Lagerfeldin kissa, josta on sukeutunut koko muotimaailman lemmikki. Kissaa fanittaa Twitterissä yli 40 000 seuraajaa, ja sen edesottamuksia ihailee Instagramissa yli 20 000 muodin ystävää.

Rodultaan burmalaisella Choupettella on silkkisen sileä, pitkä valkoinen turkki ja säihkyvän siniset silmät. Kolmevuotias kissakaunotar on jo ehtinyt poseerata V Magazinen muotijutussa huippumalli Laetitia Castan kainalossa ja antaa lukuisia haastatteluja muotilehtiin. Tällä viikolla ilmestyi myös katin oma elämäntapaopas nimeltä Choupette - The Private Life of a High-Flying Fashion Cat (Flammarion, 2014).

Kuvat Instagram/ choupettesdiary

Lagerfeld sai Choupetten lahjaksi miesmalli Baptiste Giabiconilta joulun 2011 aikoihin. Choupettesta piirtyy mediassa kuva eksentrisenä ja ylhäisenä muodin madamena, joka rakastaa iPadiaan, vanhaa pitsiä ja luksustuotteita eikä suostu syömään lattialta. Choupettella sanotaan olevan kaksi hoitajaa ja seuraneitiä, Françoise ja Marjorie, joiden velvollisuuksiin kuuluu myös kissan kauneudenhoito ja päiväkirjan pitäminen sen aktiviteeteista.

Kahdeksankymppinen Lagerfeld on niin hurmaantunut kissastaan, että on vuoden 2013 kesäkuussa ilmoittanut haluavansa viedä sen vihille. CNN:n haastattelussa hän pahoitteli kuitenkin, ettei moinen ole juridisesti mahdollista.

Lähde Wikipedia, Instagram/ choupettesdiary

Kurkista Karl Lagerfeldin huikeaan elämään  – katso erikoinen elämäntarina!

Choupetten isäntä, Chanelin pääsuunnittelija Karl Lagerfeld on elävä legenda. Muotinero täytti tällä viikolla 81-vuotta. Synttäreiden kunniaksi AVA:lla nähdään dokumentti Karl Lagerfeld: Omin sanoin  – katso huikea elämäntarina tästä!

Lue myös:

    Uusimmat