Maailman rikkain mies Jeff Bezos syyttää juorulehteä kiristyksestä – lehti uhkasi julkaista rakastajalle tarkoitettuja intiimikuvia

Jeff Bezos - Modernin ajan rikkain mies 1:14
Onko tässä kaikkien aikojen paras sijoitus? Amazonin perustajan Jeff Bezosin äiti ja isä sijoittivat aikanaan riskillä poikansa firmaan – tuotto tähtitieteellinen

Amazonin perustaja ja maailman rikkain mies Jeff Bezos syyttää juorulehti National Enquirerin kustantajaa kiristyksestä.

Lehti on uhannut julkaista Bezosin rakastajattarelleen, uutisankkuri Lauren Sanchezille lähettämiä kuvia ja tekstiviestejä, ellei Bezos lopeta selvitystä siitä, miten kuvat ja tiedot päätyivät lehden käsiin.

Daily Mailin mukaan lehden kuvien joukossa on muun muassa Bezosin selfie alusvaatteisillaan, kuva Bezosin erektiosta sekä useita Sanchezin lähettämiä vihjailevia kuvia.

Lehti julkaisi tammikuussa uutisen, jonka mukaan Bezosilla on ollut suhde Sanchezin kanssa. Päivää ennen julkaisua oli kerrottu, että Bezos ja hänen vaimonsa MacKenzie Bezos eroavat.

Bezos torjui National Enquirerin kustantajan David Peckerin vaatimukset ja julkaisi viestinsä ja osan keskusteluista Peckerin kanssa netissä.

Kustantaja American Media kertoi perjantaina aloittavansa sisäisen selvityksen Bezosin syytösten pohjalta.

–  Yhtiömme uskoo vakaasti toimineensa lain rajoissa. Bezosin syytösten valossa yhtiön hallitus on kuitenkin päättänyt selvittää syytösten todenperäisyyden, yhtiö sanoi tiedotteessaan.

Bezos omistaa myös Washington Post -lehden, jota presidentti Donald Trump on suominut kovin sanoin. American Median toimitusjohtajaDavid Pecker on Trumpin hyvä ystävä.

Juttua päivitetty 8.2. kello 20.52: Lisätty American Median kommentit.

Lue myös:

    Uusimmat