Maailman lihavimman naisen mies: Tällaista on seksielämämme

Pauline Potter on päässyt Guinnesin ennätystenkirjaan lihavuutensa takia. Vaikka Potter kärsii painostaan, hänen miehensä on vain innoissaan liikakiloista. Pariskunnan seksielämä on hyvää, vaikka Pauline ei pysty edes kääntymään omin voimin.

Yhdysvaltalainen Pauline Potter erosi miehestään Alex Potterita kolme vuotta sitten. Surun murtama Pauline alkoi ahmia suruunsa ruokaa niin, että lopulta hän söi ruokaa 10 000 kalorin edestä joka päivä. Sittemmin hänestä tuli maailman painavin nainen. Potter pääsi Guinnessin ennätystenkirjaan 315 kilon painollaan.

Toisin kuin voisi kuvitella, lihominen ei saanut Potterin ex-miestä pakenemaan paikalta, vaan Alex kiinnostui ex-vaimostaan uudelleen. Nyt pariskunta onkin jälleen palaamassa yhteen.

– Useimmat naiset ajattelevat, että painonpudotus on tapa saada heidän exänsä huomio, mutta minulle tapahtui päinvastoin. Kun minusta tuli maailman lihavin nainen, hän rakastui minuun uudelleen ja nyt yritämme saada suhteemme taas toimimaan, Potter kertoo.

Hyvää seksiä kiloista huolimatta

Potter, 47, on nykyään niin iso, ettei hän pysty kääntymään sängyssä, mutta Alexin mielestä hän on silti uskomaton rakastaja.

– Hän ei pysty kävelemään. pukeutumaan tai käymään edes vessassa yksinään, mutta olen silti epätoivoisen rakastunut häneen ja haluan pitää hänestä huolta. Meillä on yhä seksiä joka päivä, koska se on niin hyvää. Sinä päivänä kun palasimme yhteen, harrastimme seksiä kuusi kertaa vuorokauden aikana, Alex kertoo.

Alex kertoo, että Paulinen jalka painaa enemmän kuin hän itse, mutta paino ei ole este nautittavalle seksille. Yksi riski seksiin kuitenkin liittyy.

– Sänky voi romahtaa minä hetkenä tahansa ja voimme loukkaantua tai jopa kuolla rytäkässä, Alex sanoo.

Pauline myöntää, että Alexin täytyy tehdä sängyssä suurin osa työstä. Naisella on kuitenkin omat niksinsä.

– Harrastin voimistelua 12-vuotiaaksi asti, joten olen hyvin notkea, Pauline sanoo.

Vaikka rakkauselämä kukoistaakin, Pauline haluaa jo eroon ylipainostaan. Terveydestään huolestunut nainen ei halua enää olla toisten autettavana.

– Tavoitteeni on pudottaa 90 kiloa ja mennä lihavuusleikkaukseen, jotta voin liikkua taas, Pauline sanoo.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Photomak, Louis Louro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja