"Maailman kuumimmaksi naiseksi" tituleerattu Paige Spiranac, 29, sai järkyttävän spermauhkauksen

Miljoonien ihmisten sosiaalisessa mediassa seuraama entinen ammattilaisgolfari Paige Spiranac, 29, kertoo julkisuuden varjopuolista. Eräässä tapauksessa häntä on uhkailtu spermalla.

Yhdysvaltalainen Paige Spiranac oli vielä jokunen vuosi takaperin lupaava golfari. Hän on toiminut sittemmin golfohjaajana, ja moni tuntee hänet varsinkin suosittuna Instagram-kasvona.

Spiranacilla on Instagramissa peräti 3,6 miljoonaa seuraajaa, ja hän on palvelussa jopa kolmen miljoonan seuraajan golflegenda Tiger Woodsia suositumpi.

Spiranacia on nostettu mediassa framille myös hänen ulkonäöstään. Amerikkalainen Maxim-lehti nimesi Spiranacin äskettäin "maailman kuumimmaksi naiseksi".

Spermauhkaus

Erinäisiä yhteydenottoja ja kommentteja tulvii Spiranacille ymmärrettävästi tuhottomasti. Myös epämiellyttäviä.

Spiranac on sanonut kohtaavansa seksuaalista häirintää päivittäin. Hän kertoi Playing A Round -podcastissaan palanneensa aiemminkin käymänsä terapian pariin.

– Tunsin, että olin ottanut askelia taaksepäin henkisen terveyteni kanssa, Spiranac sanoi.

Jotkin uhkaukset ovat olleet todella häiriintyneitä.

– Joku uhkasi lähettää spermaa minun ja minun siskoni kotiin ja uhkasi tulevansa saamaan minut kiinni. Olen myös saanut tappouhkauksia ja kohdannut ylipäätään paljon häirintää.

Spiranac on tehnyt selväksi, ettei hän hyväksy mitä tahansa, vaan on valmis oikeustoimiin.

Törkeitä kommentteja golfviheriöilläkin

Spiranac on aiemmin kertonut, että hän on kohdannut epämiellyttäviä tilanteita myös golfin saralla, kun osa on pitänyt hänen pukeutumistaan provokatiivisena konservatiivisessa lajissa.

Spiranacin mukaan häntä on kutsuttu "strippariksi" ja "pornotähdeksi" golfviheriöillä, ja ikävät kommentit ovat saaneet hänet murtumaan itkuun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja