Häpeilemätön temppu: video sauhuttelevasta huippu-urheilijasta meni viraaliksi ja toi kulttimaineen

Charley Hull oli vielä hetki sitten vain yksi golfammattilainen muiden joukossa. Kuluneen viikon aikana hän on kuitenkin saanut kulttihahmon maineen yhdestä yksinkertaisesta syystä: tupakoinnista.

Englannin Northamptonshiresta kotoisin oleva Hull on tällä hetkellä maailmanlistalla kahdeksantena.

28-vuotiaan huippupelaajan esiintyminen viime viikon Yhdysvaltain avoimissa ei kuitenkaan jäänyt fanien mieleen hänen lyöntiensä, vaan sauhuttelunsa seurauksena.

Hull asteli Lancaster Country Clubin ulkopuolelle antamaan nimikirjoituksia innokkaille faneille, jotka pyysivät häntä yhteiskuviin jo pelin aikana. Sitä ennen hän kuitenkin sytytti tupakan.

Tilanteesta julkaistu video on kerännyt Instagramissa kuuden päivän sisällä yli kaksi ja puoli miljoonaa näyttökertaa, sekä lähes 50 000 tykkäystä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Se on itse asiassa aika hauskaa. Kaikki tämä savukkeen takia, Hull sanoi sunnuntaina iltapäivällä golf.com-sivustolle.

Hull sai nopeasti lempinimen “naispuolinen John Daly" viittauksena golfin kaksinkertaiseen, tupakankäryiseen major-voittajaan.

Mutta siinä missä 58-vuotias Daly tunnettiin myös alkoholiongelmista ja uhkapeliriippuvuudestaan, on Hullilla muuten terveelliset elämäntavat, kuten hänen Instagram-tilinsäkin treenisisältö osoittaa.

– Minä vain poltan. En juurikaan juo alkoholia. Pystyn pitämään hauskaa ilmankin, Hull jatkoi.

Tupakoinnilleen hänellä oli myös esittää perusteet.

– Olin viime vuonna melko stressaantunut, joten aloitin sähkötupakan polttamisen. Halusin kuitenkin lopettaa sen käytön – ja vaikkei tupakointi ole sähkötupakointia parempi tapa, voi sähkötupakkaa käyttää jatkuvasti sisätiloissa. Mietin, että jos tupakoin tavallisesti, joudun ainakin poistumaan talosta sitä varten.

Tupakointi voi usein aiheuttaa ammattiurheilijalle ikävän leiman, mutta Hullin kohdalla reaktio oli täysin päinvastainen – ainakin Lancaster Country Clubilla.

– Se on ollut hullua. Fanit ovat huutaneet nimeäni tällä viikolla... Viikko on ollut aika villi ja se on ollut aika siistiä. Toivon, että kannattajajoukot olisivat tällaisia useammin.

Hull kertoi myös joidenkin fanien pummineen häneltä tupakkaa sekä pyytämään ulos treffeille.

Lue myös:

    Uusimmat