Luvassa areenaluokan 30-vuotisbileet! JVG juhlii tasavuosia lauantaina faniensa kanssa

JVG:n juhlakeikka nähdään suorana lähetyksenä C More -palvelussa.

Helsingin Hartwall Arenalla järjestetään huomenna lauantaina JVG:n Jare Brandin ja Ville Gallen yhteiset 30-vuotissyntymäpäiväjuhlat. Jättisuosittu kaksikko kertoi MTV.fin haastattelussa syyskuun alussa, että heillä ei ole minkäänlaista ikäkriisiä.

– Olemme vain fiiliksissä! Tuntuu vain hyvältä. Pääsemme vihdoin teini-iästä eroon. Pitäisi alkaa vihdoin käyttäytyä kuin aikuiset miehet, Jare ja Ville totesivat iloisesti.

– Olimme 23-vuotiaita silloin, kun Suomen miesten jääkiekon A-maajoukkue voitti toisen maailmanmestaruutensa. Siitä lähtien olemme olleet kuvioissa vahvasti mukana. Tapasimme juuri Matin ja Tepon. He kertoivat, että heillä oli 48. keikkakesä menossa. Katselimme siinä toisiamme, että siihen on meillä vielä matkaa.

Kaksikon mukaan keikalla kuullaan kattava läpileikkaus JVG:n urasta. Uusi levy Popkorni julkaistiin ilman ennakkomainontaa 28. elokuuta.

– Jos emme olisi julkaisseet uutta musiikkia, olisimme vetäneet synttärikeikalla koko lailla saman setin kuin kesän festareilla. Nyt on luvassa uutta kesän keikoilla käyneillekin, Jare Brand hehkutti levyn julkaisupäivänä.

JVG:n konserttitaltiointi nähdään myöhemmin myös Sub-kanavalla.


---

JVG:n Hartwall Arenan konsertti nähdään suorana C More -palvelussa. JVG Live -lähetys alkaa lauantai-iltana 30. syyskuuta kello 19.45 ja konsertti kello 20.

Konsertin järjestää Warner Music Live.

JVG Live -lähetystä pääsee katsomaan rekisteröitymällä C More -suoratoistopalvelun asiakkaaksi osoitteessa cmore.fi.

Katso alla JVG-aiheisia videoklippejä.


Jare ja VilleGalle: Tarvitseeko lähteä itkien? 2:46

Lue myös:

    Uusimmat