Ulkona liian kuuma? Nämä sarjat viihdyttävät kesäpäivinä

MTV Viihde kokosi viihdyttävimpiä ja mielenkiintoisimpia sarjoja, joita ottaa katseluun vaikkapa tuskaisen kuumien hellepäivien tai sadepäivien kuluttamiseksi.

The Handmaid's Tale (HBO Nordic)

Hulu-suoratoistopalvelun tuottama dystooppiseen tulevaisuuteen sijoittuva sarja imaisee mukaansa heti ensimmäisestä jaksosta alkaen. Jännittävä ja mielenkiintoinen sarja, jossa uskonnollinen kultti on ottanut vallan Yhdysvalloissa ja orjuuttanut osan kansasta. Sarjan toinen kausi päättyy pian, joten liikaa koluttavaa ei sarjassa ole. 

Orange is the New Black (Netflix)

Naisten vankilasta kertova hittisarja palaa heinäkuun aikana kuudennen kauden voimin. Sarjassa kuvataan realistisella otteella elämää Yhdysvaltojen vankilajärjestelmän rattaissa. Voittanut lukuisia palkintoja.

The Office (US) (HBO Nordic)

Yksi viihdyttävimmistä komediasarjoista, joka perustuu Ricky Gervaisin luomaan BBC:llä nähtyyn Konttori-sarjaan. Kausia on yhdeksän, mutta jaksot ovat kevyitä 20 minuutin pläjäyksiä, joidenka tilannehuumori on vertaansa vailla. Päärooleissa Steve Carell ja uskomattoman kemian omaavat Jenna Fischer sekä John Krasinski.

Keeping up with the Kardashians (C More)

Viihdyttävää tositelevisiohakkelusta kesäiltoihin. Kardashienin elämästä ei draamaa puutu ja samalla pääsee kurkistamaan siihen elämään, jota maailman kuuluisimmat seurapiiri-ihmiset elävät.

Silicon Valley (HBO Nordic)

Komediasarja, joka kertoo Piilaaksossa asuvien koodareiden taistelusta armottomassa teknologiayritysten maailmassa. Kuvaa onnistuneen humoristisesti voittojen tavoittelua yhdessä maailman kilpailummista aloista, jossa yksikin virhe voi vetää maton kokonaan alta. Puolituntisia jaksoja on toistaiseksi viiden, noin kymmenen jaksoa pitkän, kauden verran.

Black Mirror (Netflix)

Tulevaisuuden teknologian tuomia moraalisia dilemmoja käsittelevä Black Mirror muodostuu jakson mittaisista yksittäisistä tarinoista, eikä sarjaa tarvitse halutessaan katsoa kronologisessa järjestyksessä. Puhuttelevassa sarjassa nähdään tähtinäyttelijöitä, kuten Jon Hamm, Oscar-ehdokas Daniel Kalyuuya, Bryce Dallas Howard ja Star Wars -näyttelijä Domnhall Gleeson.

Sunnuntailounas (C More)

Pasilan luoneen Atte Jääskeläisen uusin komediasarja, jossa kuolemaa lähellä käynyt isä kokoaa vinksahtaneen perheensä joka sunnuntai lounaalle puimaan viikon tapahtumia. Taneli Mäkelän, Santtu Karvosen ja Elena Leeven tähdittämästä sarjasta on tullut yksi kausi, jonka hotkii nopeasti muutamassa illassa.

Breaking Bad (Netflix)

Lukion kemianopettaja sairastuu syöpään ja ajautuu epätoivossaan metamfetamiinibisnekseen. Viisi kautta pitkä sarja, jossa Bryan Cranstonin ja Aaron Paulin esittämien päähahmojen kaaret ovat yksiä televisiohistorian parhaita. Jos tätä sarjaa ei ole vielä katsonut, kannattaa aukko sivistyksessä korjata oitis. Jos taas sarja on tuttu, ei tee koskaan pahaa kaluta tätä tarinaa uudelleen läpi.

Game of Thrones (HBO Nordic)

Varmasti kyllästymiseen asti ihmisten suosittelema sarja, mutta statuksensa huipulla ansainnut. Arvaamattomuus ja juonittelu, jota sarjassa nähdään, on vertaansa vailla. Viimeinen kausi ilmestynee ensi vuoden puolella, joten nyt, jos koskaan, on hyvä aika alkaa perehtyä tähän suosikkisarjaan.

The Crown (Netflix)

Britannian kuninkaallisista kertova draamasarja on kerännyt palkintoja ja kiitosta. Kuningatar Elisabetin nuoruusvuosista liikkeelle lähtevää kuninkaallisdraamaa on ilmestynyt tähän mennessä kahden kauden verran, joten sarjaan on vielä varsin helppo päästä mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat