Lupita Nyong’o treenasi uimista käsipainojen kanssa uusinta Black Panther -elokuvaa varten: "Tunsin itseni ravuksi"

Black Pantherin jatko-osan tähdet MTV:n haastattelussa – pääroolin esittäjä kuoli, mutta geopoliittisen supersankarin tarina jatkuu 5:23
Black Panther: Wakanda Forever -elokuvan näyttelijät MTV Uutisten haastattelussa.

Näyttelijä Lupita Nyong’o oli valmis äärimmäisiin harjoituksiin uuden elokuvan takia.

Näyttelijä Lupita Nyong’o, 39, harjoitteli uimista käsipainojen kanssa uuden Marvel-elokuvan Black Panther: Wakanda Foreverin vedenalaisia kohtauksia varten. Nyong’o julkaisi treenaamisestaan videon TikTokissa 19. marraskuuta. Nyong’o näyttelee elokuvassa Nakiaa.

Alla olevalla videolla Nyong'o harjoittelee uimista käsipainojen kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Video oli kerännyt 20. marraskuuta mennessä jo 8,8 miljoonaa katselukertaa.

Elokuvassa esitellään kuvitteellinen, vedenalainen kansa.

– Talokanille uinti ei ollut niin helppoa kuin näytti, Nyong’o kirjoitti englanniksi videon yhteyteen ja viittasi juuri vedenalaiseen kansaan.

Nyong'o on jakanut kuvia elokuvan kulisseista Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

TikTok-videon lopussa näyttelijä nousee vedestä ja sanoo tunteneensa itsensä ravuksi.

Marraskuun alussa esiintyessään The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -tv-ohjelmassa N'yongo sanoi, että vedenalainen näytteleminen on täysin erilaista kuin mikään, mitä hän on aiemmin tehnyt. Aluksi tilannetta pahensi se, ettei hän ollut kovin itsevarma uimari.

– Ennen elokuvantekoa Ryan (ohjaaja) lähetti minulle tekstiviestin: ”Kuinka hyvin osaat uida asteikolla yhdestä kymmeneen". Vastasin, että neljä, jos olen onnekas. Koska voisin uida kuin paniikissa oleva koiranpentu, Nyong'o kertoi.

Nyong’o tiesi, että hänen oli ryhdyttävä äärimmäisiin toimenpiteisiin elokuvaan valmistautuakseen. Siksi hän lähestyi XPT Lifea, joka on erikoistunut äärimmäiseen treenaamiseen. Yritys auttoi häntä parantamaan hengityskapasiteettiaan vedenalaisella painoharjoittelulla.

– Tässä on kyse paniikkinappulan ohittamisesta, Nyong’o kertoi.

Nyong’o ei suinkaan ollut ainoa elokuvan tekoon osallistunut, jonka täytyi hioa uintitaitojaan. Hänen näyttelijäkollegansa Tenoch Huerto ja ohjaaja Ryan Coogler eivät edes osanneet uida ennen elokuvaa. Huerto kertoi Entertainment Weeklylle sanoneensa Cooglerille, ettei hän ole vielä hukkunut, kun häneltä kysyttiin uintitaidoista.

Niin ikään Coogler kertoi Varietylle, että hänen täytyi selvittää, miten uidaan voidakseen ohjata elokuvan.

– Jos kamerat ovat vedessä, näyttelijät ovat vedessä, ja minun täytyy olla siellä myös, Coogler sanoi.

Artisti Rihannan lokakuussa julkaistu Lift me up -single kuullaan uutuuselokuvassa.

Black Panther: Wakanda Forever sai ensi-iltansa 9. marraskuuta 2022. Elokuva on vuonna 2018 ensi-iltansa saaneen Black Panther -elokuvan jatko-osa.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat