Luottohyökkääjän ulosajokaan ei hidastanut Lukkoa – suomalaisjoukkue jatkaa puhtaalla pelillä

Rauman Lukko esiintyi vakuuttavasti CHL-kaukalossa, kun se löi sveitsiläisen Rapperswilin maalein 5–2.

Vierasjoukkue Lukko ratkaisi ottelun käytännössä jo avauserässä takomalla pelivälineen kolmesti Rapperswilin verkkoon Sebastian Revon, Gabriel Fontainen ja Jami Krannilan johdolla.

Toisessa erässä Harri Kainulainen kasvatti Lukon johdon jo neljän maalin mittaiseksi tarkalla rannelaukauksellaan.

Päätöserässä Sebastian Repo sai 5+20 minuutin pelirangaistuksen huitomisesta ja ottelu päättyi hänen osaltaan siihen. Molemmat joukkueet onnistuivat jäähyn aikana maalinteossa ja loppulukemat lopulta 5–2 Lukon hyväksi.

Lukko jatkaa kolmen pelatun ottelun jälkeen puhtaalla pelillä CHL:n kärkipaikalla.