Mainos

Luonnollinen puhdistuskuuri keventämään oloasi

Tuntuuko vartalosi turvonneelta joulun jälkeen? Jouluherkut ja esimerkiksi tavallista suurempi alkoholinkulutus jättävät jälkensä elimistöön. Kaikkien myrkkyjen poistuminen kehosta kestää kuukausia. Koko vartalon sisäinen puhdistus sujuu mainiosti Hankintatukun Detoxia Body Cleanser -tableteilla.

Kevyempi ja energisempi olo, vilkkaasti toimiva aineenvaihdunta, raikas ja kirkas iho ja hyvä mieliala. Luonnollinen Detoxia Body Cleanser -parsakaaliuutetabletti auttaa kehoasi puhdistumaan kuona-aineista ja saamaan uutta energiaa.

Parsakaaliuute auttaa kehoa puhdistumaan kuona-aineista. Detoxia Body Cleanser aktivoi ja tehostaa elimistöä poistamaan kuona-aineita. Se nopeuttaa haitallisten ja rasvaliukoisten yhdisteiden muuttumista vesiliukoisiksi ja edistää siten haitta-aineiden poistumista elimistöstä. Tuotetta on kätevä käyttää, sillä päivässä täytyy ottaa ainoastaan yksi tabletti.

Haitallisten aineiden määrän vähentyessä aineenvaihdunta vilkastuu, elimistö saa uutta energiaa ja vastustuskykyä ja mieliala kohenee. Detoxia Body Cleanser aktivoi ja tehostaa elimistön kykyä poistaa kehosta kuona-aineita. Tuotetta voidaan käyttää 20 tai 40 tabletin jaksoina tai säännöllisesti.

Miten kuona-aineet vaikuttavat terveyteen?

Elimistöön kertyy kuona-aineita ravinnosta ja sen lisäaineista, torjunta-aineista, lääkkeistä sekä alkoholista, tupakasta ja hengitysilmasta. Haitallisia aineita muodostuu myös suoliston bakteerien toiminnan sekä aineenvaihdunnan tuloksena. Monet aineet muuttuvat ensin haitallisemmiksi aineenvaihdunnan välituotteiksi ennen kuin ne muuttuvat vesiliukoisiksi ja erittyvät pois elimistöstä. Elimistön kyky suoriutua haitallisista aineista on yksilöllinen ja sitä heikentävät muun muassa ikääntyminen, ympäristö, stressi, väärä ruokavalio ja liian vähäinen liikunta.

Haitallisten aineiden kertyminen elimistöön saattaa aiheuttaa päänsärkyä, lihas- ja nivelkipuja, väsymystä, ärtymystä, alakuloisuutta, flunssan kaltaisia oireita, allergioita, ihon elottomuutta, ruoansulatuskanavan ongelmia sekä sekä sydän- ja verisuonielimistön vaivoja.

Parsakaalin sisältämä sulforafaani on terveydelle hyödyllistä

Parsakaali sisältää useita hyödyllisiä ravintoaineita, kuten A- ja C-vitamiineja, foolihappoja, flavonoideja, kaliumia ja ravintokuituja. Parsakaalilla ja erityisesti sen sisältämällä aktiivisella ainesosalla sulforafaanilla on tunnetusti erittäin paljon terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Yksi tabletti vastaa 300 grammaa raakaa parsakaalia.

Tuotetta otetaan yksi tabletti päivässä mieluiten kevyen aamupalan yhteydessä, joka ei sisällä happamia mehuja. Vaikuttavat aineet tuhoutuvat happamassa mahalaukussa, joten pH on hyvä saada nousemaan syömällä jotakin. Esimerkiksi kahvin kanssa olisi hyvä nauttia myös leipä, jotta vatsan pH nousisi hiukan korkeammalle.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Colourbox ja Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.