Luonnollinen kaunotar! Katariina Souri, 48, poseeraa täysin meikittä auringonpaisteessa

​​​​​​Taiteilija Katariina Souri julkaisi täysin meikittömän kuvan vapaapäivästään Instagramissa.

Kirjailija ja kuvataiteilija Katariina Souri, 48, nauttii vapaapäivästään rennosti. Taiteilija julkaisi Instagram-tilillään ihastuttavan kuvan, jossa hän loikoilee auringossa täysin luonnollisena. Souri vitsailee kuvatekstissään, että tänään ei maalata, ei edes omaa naamaa.

– Artistin vapaapäivä, ei maalausta, ei edes meikkiä, Souri kuvailee.

Vajaan kahden vuoden kuluttua 50-vuotta täyttävä Souri ei stressaa ulkonäöstään. Hän muistelee aikaa ollessaan 30, jolloin elämä oli paljon vaikeampaa. 

– Ikä 30 oli minulle todella vaikea. Taistelin paniikkihäiriön kanssa ja muutin Suomenlinnaan lapseni sekä kahden koirani kanssa. Minun oli pakko päästä pois Helsingistä. Halusin suuntautua sisään päin ja pohtia elämääni, Souri kertoi MTV:lle aikaisemmin.

Souri avioitui itseään yli 18 vuotta nuoremman Eliya Zweygbergin, 30, kanssa syksyllä 2016. Souri on ollut naimisissa nuoremman ihmisen kanssa aikaisemmin. Hän tiesi, ettei ikä tule heidän suhteeseensa vaikuttamaan.

– Minusta on ihan cool olla vanha, enkä pakene omaa ikääni! Toisaalta, pidän itseäni melko iättömänä. En koe, että ikä määrittelee mitään. Vaikka kyllähän minä rapistun siinä missä muutkin, Souri kuvaili aikaisemmin MTV:lle.

– Olen samanlainen riiviö kakara edelleen kuin olen aina ollutkin. Se ei välttämättä ole hyvä asia, mutta en minä koskaan aikuistu, Souri jatkaa.

Vapaapäivät ovat monilahjakkuudelle harvinaista herkkua. Hän työskentelee tällä hetkellä  vaimonsa Zweygbergin kanssa lähes päivittäin. Avioparin työpisteet sijaitsevat sekä kotona Sipoossa että pian avatussa Zouri-liikkeessä Kruununhaassa. 

Sourin ja Zweygbergin showroomissa on esillä kummankin taideteoksia. Kuvassa Zweygbergin metalliverkkoveistos.

Elokuun 3. päivä taiteilija-kaksikko pitää avajaiset liikkeessään. Esillä on sekä Sourin maalauksia että Zweybergin metalliverkkoveistoksia.

Loppuvuosi menee maalausten ja kirjoittamisen parissa. Souri paljasti aikaisemmin MTV:n haastattelussa tehneensä juuri uuden kustannussopimuksen Teoksen kanssa ja kirjoittaa uutta kirjaa. Painos tulee julki vuoden 2018 puolella. 

– Se ei ole romaani, vaan henkilökohtaisesta prosessista kertova kirja. On siis aika räjäyttävä teos tulossa! Souri vinkkaa.

Lue myös:

    Uusimmat