Luo näyttävä tyyli näillä täsmävinkeillä

Colour blocking -henkinen asukokonaisuus on helppo koota vain muutamalla vaatekappaleella.

Colour blocking -tyylissä yhdistetään erilaisia sävyjä keskenään. Printit ja kuviot eivät kuitenkaan ole osa colour blocking -tyyliä, joten jos haluaa olla täysin tunnollinen kyseiselle tyylille unohda ne. Hyödynnä siis esimerkiksi muutamia yksivärisiä asuja ja luo upea colour blocking -henkinen asukokonaisuus.

Lukuisat tähdet suosivat kyseistä tyyliä muun muassa ensi-illoissa ja muotinäytöksillä vieraillessaan, joten esimerkiksi heidän asukokonaisuuksistaan voi ottaa mallia.

Scarlett Johansson

Scarlett Johanssonilla on yllään Michael Korsin suunnittelema upea asu, jossa on colour blocking -henkeen yhdistetty kahta voimakasta toisista poikkeavaa sävyä.

Naya Riviera

Glee-sarjasta tuttu Naya Riveralla on yllään mekko, jossa on tyylikkäästi yhdistetty kolmea eri sävyä.

Kylie Minogue

Laulaja Kylie Minogue on hyödyntänyt color blocking -trendiä mahtavasti. Hänellä on yllään melkein täysin mustat vaatteet. Mielenkiintoiseksi asukokonaisuuden tekevät kuitenkin kultainen hame ja mustissa saappaissa olevat kultaiset yksityiskohdat.

Louise Roe

Muotitoimittaja Louise Roe yhdistää näyttävän yksivärisen mekon kanssa upean räväkän sävyisen jakun. Kaunottaren asukokonaisuus oikein huutaa colour blocking -tyyliä.

Keira Knightley

Näyttelijä Keira Knightley nähtiin mustavalkoisessa asukokonaisuudessa Chanelin muotinäytöksessä. Upean mekon lisäksi tähdellä on lähes kokonaan musta käsilaukku matkassaan. Colour blocking -henkeä kunnioittaen hän olisi voinut valita myös esimerkiksi myös eri värisen laukun.

Elle Fanning

Näyttelijä Ella Fanningin asu on hyvä esimerkki siitä, että asun ei tarvitse kokonaisuudessaan olla pelkästään colour blocking -tyylille ominainen. Tähdellä on colour blocking -tyyliin sopiva yksivärinen takki ja laukku, mutta mukana on myös paljon kuvioita.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat