Lumimyrsky teki tepposet poliisiautolle – Frozen-elokuvan Elsaksi pukeutunut raavas mies riensi apuun

0:43

Jokainen autoilija juuttuu hankeen ennemmin tai myöhemmin, mutta näiden bostonilaisten poliisien onneksi pelastava enkeli – vai pitäisikö sanoa prinsessa – ei ollut kaukana.

Bostonissa satoi viikonlopun ja alkuviikon aikana reilut 40 senttimetriä lunta, mikä oli omiaan aiheuttamaan ongelmia myös autoilijoille.

Oheisella videolla nähdään Bostonin poliisilaitoksen pieni pakettiauto, joka jäi tiistai-iltana hankeen jumiin. Kaikeksi onneksi paikalle sattui mies, joka ojensi raavaat kätensä.

Asianajaja päätti tempaista

Ystävällisillä teoilla on tapana levitä internetissä äärimmäisen nopeaksi, mutta tässä tapauksessa vaikutusta oli myös miehen pukeutumisella.

Mies oli nimittäin sonnustautunut Disneyn Frozen-elokuvasta tutuksi prinsessa Elsaksi, jolla on taianomainen kyky hallita lunta ja jäätä. Videolla tämä kuitenkin vaikuttaa turvautuneen magian sijaan raakaan lihasvoimaan.

Elsaksi pukeutunut mies, 37-vuotias bostonilainen asianajaja Jason Triplett, kertoo Boston Globe -julkaisulle halunneensa vain hauskuuttaa kavereitaan viime talvena ostamallaan puvulla. Poliisiauton vapauttaminen kinoksista ei kuulunut alkuperäiseen suunnitelmaan, mutta Triplett ei pannut ylimääräistä huomiota pahakseen.

***

0:15

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja