Mainos

Lumikatastrofi uhkasi Lahden Urheilutaloa

Lumikatastrofi uhkasi eilen illalla Lahden Urheilutaloa. Kattoon oli onneksi asennettu taipumisesta varoittavat hälyttimet, jotka alkoivat soida kesken Namikan edustusjoukkueen koripalloharjoitusten. Talon isompi siipi on pois käytöstä ilmeisesti torstaihin asti.

Lahden Urheilutalosäätiön hallitus oli jo maanantaina päättänyt puhdistaa suuret katot lumesta. Isännöitsijä Seppo Sammalkankaan mukaan tekijöitä oli luvassa vasta ensi maanantaina, sillä lumityöyritykset ovat ylityöllistettyjä.

Laserhälyttimet huusivat Urheilutalossa jo kakkosvaihteella eli jatkuvasti. Paikalle hälytettiin paloasemalta molemmat yksiköt ja vähän vapaavuorolaisiakin.

Lunta riitti pahimmissa paikoissa jopa 80 senttiä. Palomiehet joutuivat huhkimaan lunta alas viitisen tuntia, ennen kuin varoittimet vaikenivat. Puhdistustyö jatkui aamulla yksityisin voimin - ja myös toisessa siivessä.

Urheilutalon A-puoli on suljettu, kunnes sen käyttö todetaan turvalliseksi. Isännöitsijä toivoo uudelleen avaamisen onnistuvan torstaina.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Etelä-Suomen Sanomat.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.