Mainos

Luksusmerkiltä törkyhintainen "kopio" Ikean sinisestä kassista – huonekalujätiltä loistava kuitti takaisin!

Ikea kuittasi hervottamalla tavalla Ikea-kassia kopioineelle Balenciagalle.

Viime viikolla kohistiin luksusmerkki Balenciagan uutuuslaukusta, jonka moni totesi muistuttavan käsittämättömän paljon kaikille tuttua Ikean isoa sinistä Frakta-kassia. Balenciagan sinisen, "rypyttyneestä" nahasta valmistetun laukun yli 2000 euron hinta tosin pyörii hieman eri sfääreissä kuin huonekalujätin alle euron kassi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ikea ei kuitenkaan "kopioinnista" suuttunut, vaan jopa päinvastoin. 

– Olemme syvästi otettuja siitä, että Balenciagan laukku muistuttaa Ikean ikonista, kestävää, sinistä, 99 sentin laukkua. Mikään ei voita upean, ison, sinisen kassin monipuolisuutta, Ikeasta todettiin Today-lehdelle.

Nyt Ikea on kuitenkin ottanut osaa keskusteluun hillittömällä tavalla mainostoimistonsa, ACNEn, avittamana. Tuoreella kuvalla pyritään humoristisesti auttamaan kuluttajaa tunnistamaan alkuperäinen Ikean Frakta-kassi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tästä tunnistat aidon Ikean Frakta-kassin:

1) Ravistele sitä. Jos se rapisee, se on aito. 2) Monikäyttöinen. Voit kantaa siinä jääkiekkokamppeet, tiiliä ja jopa vettä. 3) Heitä se mutaan. Aidon FRAKTAn voi huuhdella puutarhaletkulla, kun se on likainen. 4) Hintalappu. Vain 0,99 $.

Ohjeet ovatkin oikein päteviä, sillä kenelläkään tulisi tuskin mieleen heitellä parin tonnin luksuslaukkua mutaan, huuhdella sitä puutarhaletkulla tai kantaa siinä tiiliä.

ACNEn luova juohtaja Johan Holmgren kertoo, että toimistosta otettiin asiakkaaseen yhteyttä päivä sen jälkeen, kun Baleanciagan laukku oli julkaistu. Ikea-kassi kuvattiin balenciagamaisesti studiolla ja ympärille kehitettiin näppärät niksit aidon ikealaisen tunnistamiseksi.

– Pidän flirtistä. Ja ajattelin, että "Miksemme flirttailisi takaisin?" Ja niin me teimme, Holmgren kertoi Creativity-sivuston mukaan.

Muun muassa ACNEn Instagram-tilillä kuva otettiin huumorilla vastaan.

– Olette neroja, kommentoi Instagram-käyttäjä lamicky10.

***

2:32

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.