Koronakaranteeni perui Lukon tärkeän jatkopelin, miten käy hallitsevan Suomen mestarin CHL-haaveiden? – "Synkkiä pilviä sen yllä"

1:24
Lukon koronavirustilanne herättää huolta C Moren asiantuntija Sami Kapasessa.

Lukon ja Bolzanon välinen CHL-ottelu jouduttiin perumaan Lukossa havaittujen koronavirustartuntojen vuoksi. C Moren asiantuntija Sami Kapanen pitää Lukon tilannetta huolestuttavana.

Lukko tiedotti tiistaina, että joukkueessa on havaittu useita koronavirustartuntoja. Tartuntojen vuoksi koko joukkue on asetettu karanteeniin, mikä puolestaan johti siihen, että keskiviikon CHL-ottelu jouduttiin perumaan.

Myös perjantaiksi kaavailtu SM-liigaottelua JYPiä vastaan siirrettiin myöhempään ajankohtaan. Lukon koronatilanne herättää huolta C Moren asiantuntija Sami Kapasessa.

– Huoltahan se herättää, että tilanne on näin huono, että otteluita joudutaan perumaan ja siirtämään, Kapanen harmittelee.

Lukko ja Bolzano ehtivät pelata ensimmäisen osaottelunsa Italiassa viime viikolla. Toisen osaottelun kohtalo on nyt CHL:n koronaviruslautakunnan käsissä. Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas kertoi MTV Urheilulle, että CHL:llä on kaksi vaihtoehtoa. Joko otteluparin voittaja ratkeaa avausottelun perusteella tai Bolzano todetaan otteluparin voittajaksi.

Avausottelun 3-1-voittanut Lukko oli ainakin avausottelussa kiinni jatkopaikassa, mutta nyt jatkohaaveiden ylle on noussut epäilyksiä.

– Mikä lopullinen kohtalo CHL:n osalta on? Lukko on kuitenkin tässä otteluparissa johtoasemassa ja pääsee kotiin pelaamaan, niin lähtökohta mennä kahdeksan joukkoon on hyvä. Tällä hetkellä on synkkiä pilviä sen yllä. Ei tiedetä vielä, mitä CHL loppujen lopuksi päättää, Kapanen pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja