Lukko jyllää SM-liigan kärjessä – Koivistoinen nousi esiin Koiviston juhlaillassa

1:23
Eetu Koivistoinen iski illan toisen maalinsa alivoimalla läpiajosta.

Liigassa Rauman jäähallissa juhli lauantaina ottelumäärissä Koivisto ja maaleissa puolestaan pieni Koivisto eli Koivistoinen.

Lukon hyökkääjä Toni Koivisto saavutti jo perjantaina yhdeksäntenä liigakiekkoilijana 900 runkosarjaottelun rajan – aktiivipelaajista Etelä-Portimon Urheilijoiden kasvatti Koivisto on ykkönen.

Hyökkääjä Eetu Koivistoinen puolestaan teki raumalaisten kaksi ensimmäistä maalia Lukolle 4–1 päättyneessä kotiottelussa KooKoota vastaan. Lukko jatkaa Liigan kärjessä. 

– Oli todella hieno asia pelata voitto "Tontolle" (Koivisto). Kaikesta näki, että kunnioitus häntä kohtaan on kova niin joukkueessa kuin katsomossakin, Lukon vastuuvalmentaja Pekka Virta tiivisti ottelun jälkeen. 

– Kaiken kaikkiaan erittäin ehjä ja hyvä esitys meiltä. Toinen erä oli vastaava kuin perjantaina Helsingissä eli se oli jopa vielä vahvempi kuin ensimmäinen, mutta silti sitä ei pystytty voittamaan, ihmetteli Virta.

Eetu Koivistoisen lisäksi Lukolle maalasivat Anrei Hakulinen ja Aleksi Saarela, jolle osuma oli jo kuudes yhtä monessa ottelussa.

Raumalaisten pelissä merkittävää oli se, että Lukon päähän ei tehty nytkään ensimmäistäkään alivoimamaalia. Kuuteen peliin alivoimaa on ollut yhteensä 20 minuuttia ja takaiskuja tasan nolla. Alivoimamaaleja Lukko on tehnyt itse toistaiseksi kaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja