Lukijat tulistuivat - "Naiset kuin harakoita"

Mies, nämä ovat suurimmat lahjamokasi -juttu kirvoitti lukijat todelliseen sukupuolten taistoon.

Koti-osion juttu miesten huonoista lahjaideoista kirvoitti innokkaan keskustelun MTV3.fin sivuilla, kun miehet ja naiset taistelivat siitä, mikä on sovelias ostos Joulupukin konttiin.

– Sain joululahjaksi rikkaharjakihveli-setin. Olisi pitänyt tajuta jo silloin, ettei suhde toimi, Onneksi on jo ex -nimimerkki totesi.

– Timanttikorut ovat aina hyvä lahja naiselle. Ei todellakaan mitään alusvaatteita eikä talouskoneita tai vastaavia, nimimerkki Juulia kirjoitti.

Naisten lahjavinkit kuitenkin kuumensivat muutaman mieslukijan tunteita, ja keskustelu äityi lopulta todelliseksi sukupuolten väliseksi taisteluksi.

– Mies ostaa naiselle mitä nainen haluaa. Nainen ostaa miehelle mitä nainen haluaa. Sukulaiset ja tuttavat ostavat pariskunnalle mitä nainen haluaa, nimimerkki "Näin se menee" kiukuttelee.

– Taitaa olla taitavan markkinoinnin ja aivopesun tulosta tuo naisten mieltymys timantteihin. Tai sitten naiset ovat kuin harakoita, joita kaikki kimalteleva kiinnostaa, Taitaa-nimimerkillä kirjoittanut lukija toteaa.

– Miten naiset voivat olla, niin turhamaisia, että haluavat timantteja?, toinen lukijoista ihmettelee.

– Miks noille ylitasa-arvoisille riistäjille pitäis mitään antaa tai ostaa, ostakoot itse, nimimerkki Miks kiukuttelee.

Nimimerkki Juulia palasi kuitenkin rauhoittelemaan kiukustuneita miehiä.

– Huomenta kaikille! Oikeesti, miten on mahdolilsta saada riidan aikaan kaikesta? Miehet on nyt naiset moittinut joka artikkelissa jopa täällä. Mitäs ne miehet haluu lahjaksi? (jotain järkevää, KIITOS), nimimerkki Juulia kirjoittaa.

– Lämpöä ja rakkautta, hän huikkaa vielä perään.

Kysymys: Ovatko lahjatoiveet aiheuttaneet riitoja lähipiirissäsi?

Kuvat: Shutterstock

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja