Lukija: Osaan vihdoin kohdella kehoani oikein

Kysyimme, kiinnitätkö huomiota ruokasi ravintoarvoihin. 90 prosenttia vastaajista kertoi miettivänsä, mitä suuhunsa laittaa.

− Syön vain ruokia, joissa on tarpeellisia vitamiineja ja muita ihmiselle tärkeitä aineita. Turhat mössöt ja rasvat eivät kelpaa! kertoi nimimerkki Mummo.

− Aamu alkaa kaurapuurolla ja syön päivänmittaan kasviksia, hedelmiä, kalaa ja lihaa vähän kerrallaan useamman kerran päivässä, kirjoitti nimimerkki tupu.

− Olen tutustunut useaan Antti Heikkilän kirjoittamaan kirjaan ja hänen nettisivustoihinsa, ja alkanut noudattaa hänen suosituksiaan ruokavalion suhteen. Syynä oli iän tuoma painonnousu sekä todella voimakas makeanhimo. Molemmista ongelmista olen päässyt ja voin hyvin - kiitos Antti Heikkilä! kirjoitti nimimerkki nainen vm -55.

− Osaan vihdoin kohdella kehoani, tätä läheisintä ystävääni, hyvin ja antaa sille vain täysipainoista, luonnollista, ravinteikasta ja hyvin imeytyvää ravintoa, iloitsi nimimerkki Vhh:lla tervehtynyt.

− Tuskin muutkaan "eläimet" miettivät, kuinka paljon vitamiineja, hiilareita, kaloreita ym. tekijöitä missäkin ruoka-aineessa on. Pitää vain välttää epäterveelliseksi tiedettyjä tuotteita ja liikkua tarpeeksi, kommentoi nimimerkki pinja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja