Lukas Hradeckylle kauhutilanne: omien ulosajot johtivat yllätystappioon Bundesliigan häntäpään joukkueelle

Suomalaistorjuja Lukas Hradecky oli totutusti Bayer Leverkusenin maalilla, kun joukkue hävisi jalkapallon Saksan Bundesliigassa vieraissa Kölnille 0–2.

Ottelu oli Leverkusenille synkkä, sillä joukkueelta ajettiin toisella puoliajalla kaksi pelaajaa kentältä. Suihkukomennuksen saivat Aleksandar Dragovic ja Leon Bailey.

Molemmat maalit nähtiin toisella jaksolla. Niistä ensimmäisen teki Jhon Cordoba ja toisen Sebastiaan Bornauw. Hyökkääjä Joel Pohjanpalo ei ollut vielä loukkaantumista toipuessaan takia Leverkusenin kokoonpanossa.

Köln nousi voitollaan sarjataulukossa Paderbornin ohi ja pois jumbosijalta. Myös Werder Bremenin toppari Niklas Moisander oli kokoonpanosta sivussa, kun Bayern München jyräsi kotonaan 6–1-murskavoittoon.