Luis Suarez pääsi pois Lionel Messin varjosta ja tulosta syntyy – katsokaa nyt tätä jälkeä!

8:36
Luis Suarezin häikäisevä vapaapotkumaali siivitti Atleticon voittoon!

Barcelonasta Atletico Madridiin täksi kaudeksi siirtynyt Luis Suarez on ollut alkukaudella La Ligan paras hyökkääjä. Suarez takoo tällä hetkellä hurjaa jälkeä ottelusta toiseen.

Suarez siirtyi kesällä kuuden Barcelonassa vietetyn kauden jälkeen Atletico Madridiin. Suarez pelasi toki upeasti jo Barcelonassa, mutta nyt uruguaylaistähti on astunut kunnolla Lionel Messin varjosta valokeilaan.

Suarez jatkoi huippuvirettään sunnuntaina, kun hän laukoi kaksi maalia Cadizin verkkoon. Suarez on tehnyt nyt 16 pelaamassaan ottelussa 14 täysosumaa.

Illan ensimmäisen osumansa Suarez tykitti häikäisevällä tavalla vapaapotkusta. Barcelonassa vapaapotkuvastuuta kantoi Messi, joten Suarezia ei olla viime vuosina totuttu näkemään pallon takana vapaapotkuissa. Atleticossa vastuuta on kuitenkin tarjolla.

– Kun oli Barcelonassa niin pitkään Leon kanssa, joka oli tottunut laukomaan vapaapotkuja, se oli vaikeaa. Olen kuitenkin tehnyt Liverpoolissa ja Uruguayssa vapaapotkumaaleja, ja nyt käytän vain mahdollisuuteni hyväksi, Suarez kommentoi Reutersin mukaan.

Katso pääkuvan videolta Luis Suarezin upea vapaapotkumaali ja muut sunnuntaisen ottelun täysosumat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja