Lue yleisön kommentteja!

Kysyimme perjantaina, onko Afrikka Suomen asia. Kysymykseen vastattiin 225 kertaa. 69 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että Afrikka ei ole Suomen asia.

− Suomen valtion tärkein tehtävä on huolehtia omista kansalaisistaan, heidän hyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan. Jos afrikkalaiset eivät osaa itse hoitaa asioitaan, niin kyllä luonto hoitaa viime kädessä heidän ongelmansa. Afrikkalaisilla on ollut tasan yhtä kauan aikaa kehitykselle kuin muillakin maanosilla ja jos siellä olot ovat kurjat, niin syyttäköön itseään, kirjoitti nimimerkki Pekka Puupää.

Samoilla linjoilla on Seppo Ollila:

− Suomella on omat ongelmat tällä hetkellä, jotka pitäis ratkaista oman kansan edun vuoksi ja hyvinvoinnin takia, ennenkuin tästä tulee ongelmia kansalle, kommentoi hän.

Nimimerkki Velallinen on eri mieltä:

− Länsimaat ovat käyttäneet ja käyttävät edelleen sumeilematta kehitysmaita hyväkseen. Me olemme Afrikalle velkaa suunnattomia summia.

− Afrikan kehitys ja vakaus on myös meidän etumme niin taloudellisesti kuin maailman rauhaa ajatellen. Hyvinvoipa Afrikka ei lähetä pakolaisia, kirjoitti nimimerkki mummi43.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja