Lue yleisön kommentteja!

Kysyimme torstaina, onko sinulla seksielämää. Näin yleisö vastasi.

− Seksiä harrastan vaimon kanssa 1-2 kertaa viikossa ja itsekseni vielä saman verran, kertoi nimimerkki Ole.

− Miehelleni riittää kerran vuodessa, eli se siitä, jos ei halua pettää, harmitteli nimimerkki ei 16 vaan 61.

− Minulla ei ole kumppania siksi seksi on tällä hetkellä vähäistä, kirjoitti nimimerkki Annamaija.

− Leskelle vaikeaa ja vähän vaarallistakin. Maailmassa on niin monia seksin kautta tarttuvia sairauksia, että irtonumeroita täytyisi välttää ja vakituista lähes mahdoton löytää, totesi nimimerkki Vanha ruma akka.

− Olen aina ollut hyvin seksuaalinen eli haluan olla lähellä miestä ja haluan rakastella, mutta oman mieheni kanssa on vaikeuksia. Tarvitsisin itse paljon aikaa "alkukosiskeluun", syömistä, keskustelua jne. Mieheni haluaisi vain tuttuun sänkyyn ja aina heti vain hyväilyyn ja yhdyntään. Minua vaivaa laiskuus ryhtyä seksipuuhaan. Ajattelen, että aina samalla kaavalla, enpä jaksa. Aika surullista sanoa, että irtosuhteissa olen saanut paljon luovempaa ja intohimoisempaa seksiä kuin mieheni kanssa. Minun kohdallani miehen tulisi olla varma itsestään ja tehdä luovia aloitteita sitkeästi. Minä lähden kyllä mukaan luovasti, mutta tunnetta täytyy olla. Seksi ei ole oikein muodikasta nykyään oman kumppanin kanssa 50−60-vuotiailla. Siitä on tullut vain tämän tärkeän tarpeen tyydyttämistä. Seksi on kaikkien omaisuutta ja siihen liittyy voimakkaasti ulkonäkö ja kauneus. Minä olen kyllä ulkoisesti sopusuhtainen ja kaunis. Väitänpä, että seksuaalisuuteen liittyy nykyään voimakkaasti kumppanin arvostelua ulkonäön ja seksuaalisen osaamisen suhteen. Pelkkä ajatus antaa toiselle hyvää nautintoa ei kyllä tänä päivänä toimi, tilitti nimimerkki Maiju.

− Vaimolla on vanhuudenvaivoja ja hän häpeää sitä. Hän tykkäisi seksistä, mutta joutuisi käymään lekurilla, jotta vois harrastaa täysillä. Ei seksiä siis, harmitteli nimimerkki kake.

− Avioliitossa 42 vuotta. Seksiä noin kerran viikossa, joskus kerran kahdessa viikossa. Mielikuvitusta vähän mukaan, sekä molemminpuolista toimintaa. Halu onneksi toista kohtaan säilynyt, vaikka muita ristiriitoja voi olla, kertoi nimimerkki vuosimallia47.

− Seksielämäni on viime vuosina vain parantunut sen saman 40 vuotta kestäneen avioliiton aikana. Ihanaa! iloitsi nimimerkki mummi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja