Lue Marja Tyrnin munanmetsästysvinkit pääsiäiselle!

Sketsihahmo-kisan suursuosikki Marja Tyrni lähettää pääsiäisterveiset MTV3.fin Viihdeuutisten lukijoille suoraan Turun Pallivahasta.

– Täällä on kostutettu torttua koko kiirastorstai, mutta on ehditty tehdä muutakin. Marja on nimittäin pistäytynyt levytysstudiossa! Mutta siitä sitten enemmän lähempänä vappua, hän lupaa.

Suomen kuumimpana ja uunituoreimpana julkkiksena Tyrni on saanut juosta paikasta toiseen tukka putkella, vaikka munat pitäisi vatkata ja hiivat sotkea ajallaan. Mitenkäs niitä munia löytää pääsiäisenä?

– Mitä tuohon nyt osaisi kotitalousihmisenä sanoa. Varmaan munia löytyy hylätyistä pesistä. Tosin ne saattavat sitten jo vähän tuoksahtaa, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Ai kamalaa! Kauheita kyselette.

Tyrni kummastelee, miksi pääsiäisen aikaan kukotkin munivat.

– Ja kumpi olikaan ensin: Muna vai kananmuna? Noh. Ei pidä ryhtyä liian filosooffiseksi näin uskonnollisena pyhänä, ettei polteta pakanana roviolla Pallivahan keskustorilla. Olenhan kuitenkin uskonnollinen ihminen. Siitä puheen ollen tiedättekö muuten kuka oli maailman ensimmäinen ristiinpukeutuja? Ai ette vai? No tietenkin Jeesus.

Lopuksi Marja Tyrni antaa oman pashareseptinsä, jota hänen hyvä ystävänsä Kete Rahkonenkin saa maistaa, kun tulee juhlapyhinä kyläilemään Pallivahaan.

Marjan vääntämä pasha:

-250 g rahkaa

-2 rkl sitruunamehua

-1 tl sitruunan kuorta raastettuna

-0,5 dl sokeria

-1 tl vaniljasokeria

-50 g sokeroitua hedelmäsekoitusta

-0,5 dl rusinoita

-2 rkl mantelirouhetta

-2 dl kermaa

Sekoita ainekset keskenään oikein rajuin ottein, mutta kerma kuitenkin hellästi vaahdotettuna. Koristele cocktail-kirsikoilla ja suklaarouheella. Ja päälle voi höpätä Penalty shotin, johon tulee 1 dl pontikkaa ja 2 dl piimää. Kete suosittelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat