Löydä täydellinen huulipunasävy: Bella Thornen uskalias oranssi

Suloistakin suloisempi nuori näyttelijätär, Bella Thorne näyttää esimerkkiä siinä, kuinka upealta trendikäs kirkkaanoranssi huulipuna voi parhaimmillaan näyttää.

Nuori näyttelijälupaus Bella Thorne, 15, turvautui vastikään raikkaaseen kirkkaanoranssiin huulipunaan viimeistellessään tyyliään. Bellan kaltaiselle vaaleahipiäiselle nappisilmälle kirkkaanoranssi puna sopiikin erityisen hyvin.

Ruskeat silmät kaipaavat meikissä usein vastapainoa, jos ei halua näyttäytyä kaikkein arkisimmassa lookissa. Tästä syystä kirkkaanoranssi huulipuna sopiikin lämpönsä ansiosta loistavasti Thornen kaltaisille nappisilmille, jotka kaipaavat naulitsevan katseensa lisäksi eloa meikkiinsä.

Myös lämpimänsävyisten hiusten rinnalle kirkas oranssi puna istuu kauniisti. Ovat hiukset sitten vaaleat tai tummat, saa kirkkaanoranssi huulipuna kaipaamaansa vastapainoa lämpimistä sävyistä.

Tänä kesänä kirkkaanoranssi huulipuna on erityisen trendikäs valinta, mutta räikeä väri ei pue kaikkia. Jos oma ihonsävy on kylmä, eikä hiuksissakaan ole lämpimiä sävyjä, voi kirkkaanoranssin huulipunan sijaan jokin kylmempi huulipunasävy sopia paremmin omaan lookiin.

Kauneusvinkit-sivuston uusi juttusarja esittelee trendikkäitä huulipunasävyjä, joista jokainen löytää omaan ihonsävyynsä, hiuksiinsa tai tyyliinsä sopivia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaankin!

Löydä itsellesi täydellinen kulmakarvatyyli:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja