Mainos

Loviisan uhrin läheisiltä koskettava toive: Muistokukkien sijaan tukea poliisikoirille

Viikko sitten Loviisassa murhatun naisen läheiset toivovat, että  kukkien ja adressien sijasta uhria muistettaisiin lahjoituksella poliisikoiratyön hyväksi.

Sipoon Eläinlääkärikeskuksen Facebook-sivulle on lisätty koskettava teksti viikko sitten henkirikoksen uhriksi joutuneesta naisesta.

Nainen oli ollut keskuksessa hoitajaharjoittelussa sekä tehnyt useita sijaisuuksia paikassa. Henkilökunta kirjoittaa kauniisti viikko sitten raa´asti murhatusta naisesta.

–  Iloinen, fiksu, huumorintajuinen ja työtä pelkäämätön. Hyvä Ystävä. Vieläkään emme voi täysin käsittää, että hän on poissa, sivulla kirjoitetaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uhri, vuonna 1974 syntynyt nainen, löytyi kuolleena kotinsa läheltä perjantai-iltana. Poliisi sai kiinni epäillyn kuusi tuntia tapahtuman jälkeen. Epäiltyä jäljitettiin metsässä, jossa myös mukana ollut poliisikoira Börje sai puukoniskuja ja loukkaantui vakavasti.

Börje kuitenkin pääsi hoitoon ja on toipumassa.

Facebook-päivityksessä kirjoitetaan, että Börje toimi merkittässä asemassa murhaajan jäljityksessä. Siksi uhrin perhe toivookin, että kukkien ja adressien sijasta uhria muistettaisiin lahjoituksella poliisikoiratyön hyväksi.

Päivitykseen on lisätty tilinumero lahjoituksia varten. Kirjoituksessa kerrotaan, että lahjoitukset menevät kokonaisuudessaan poliisikoirille, ensisijaisesti turvaliivien hankintaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.