Love Island -villan sviitin ovet avautuvat viimeisen kerran – tämä pari pääsee viettämään vielä yhden kahdenkeskisen yön

2:05
Villalla eletään hektistä vauva-arkea. Reetu ja Vanessa nauttivat perhe-elämästä, mutta vauvojen hoito ja huonosti nukuttu yö vetävät joidenkin parien mielet mataliksi. Koituuko perheenlisäys Jennin ja Juhon kohtaloksi? Illalla saarelaiset saavat tekstiviestin, eikä mikään ole sen jälkeen kuin ennen.

Love Island Suomi -villan sinkut juhlistavat yhteistä taivaltaan rakkauden saarella sekä tuoreen vanhemmuuden päättymistä.

Love Island Suomi -sinkut kohottavat maljan yhteiselle matkalleen, joka on tulossa pian päätökseensä.

Illan tullen saarelaiset saavat illanvieton, jossa he juhlistavat ystävyyttä ja matkaansa villassa sekä vanhemmuuden ilojen päättymistä.

Illanvieton keskeyttää viesti, jossa kerrotaan vauvoista saadun datan perusteella parhaiten vanhemmuudesta selvinneen parin pääsevän viettämään kahdenkeskistä aikaa sviittiin, jonka ovet avautuvat Love Island villalla tällä kaudella viimeisen kerran.

Robottinukeista kerätyn datan perusteella järjestys on seuraava: neljänneksi sijoittuivat Nikita ja Tommy, kolmanneksi Sofia ja Eetu, toiseksi Jenni ja Juho ja villan parhaat äiti ja isä olivat Vanessa ja Reetu.  

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja