Love Island -Veera avautuu raskaasta syksystään: "Joku päivä yhtä hymyä, seuraavana en pääse ylös sängystä"

Rakkaus voi löytyä tv-ohjelmasta, vieraina Love Islandilta tutut Veera ja Janne 6:10
Näin Love Island -kuvauksissa rakastuneet Veera Virta ja Janne Nevalainen puhuivat suhteestaan elokuussa

Love Island -ohjelmasta tuttu Veera Virta kertoo kuluneesta syksystään sosiaalisessa mediassa. 

Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella ihastuttanut Veera Virta julkaisi tiistaina 26. marraskuuta Instagram-tilillään tunteikkaan päivityksen, jossa nainen kertoo kuluneen syksynsä ylä- ja alamäistä. 

Virta erosi syksyllä Janne Nevalaisen kanssa. Pariskunta rakastui toisiinsa Love Island -ohjelman kuvauksissa Espanjassa ja he pitivät yhtä lähes vuoden ajan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Elämäni raskain syksy. En ole varmaan koskaan ollut elämäni aikana niin syvissä vesissä, kuin tänä syksynä olen ollut, Virta kirjoittaa. 

– Koskaan ei ole mielialat heitelleet tällä tavalla. Joku päivä yhtä hymyä, seuraavana en pääse ylös sängystä.

Virran mukaan väsymys on ollut kova eikä inspiraatiota ole tahtonut löytyä mistään. Vaikka raskasta on ollut, on kuitenkin myös hyviä asioita ollut ympärillä. 

– Suurin osa päivistä on ollut kuitenkin lähtökohtaisesti hyviä. Koen itseni melko onnelliseksi. Suurimman osan ajasta. Kauhean kivoja juttuja on tulossa ja ihmiset mun ympärillä auttaa jaksamaan. 

Virta päättää kirjoituksensa optimistisesti todeten olevansa valmis jättämään jo kuluneen vuoden taakseen ja ottavan seuraavan vastaan, päästen aloittamaan sen puhtaalta pöydältä. 

Lue myös:

    Uusimmat