Love Island -kisaaja paljastaa, miksi jätti sarjan – taustalla lapsuudessa todettu sairaus

Britannian Love Island -tositelevisio-ohjelman jättänyt Niall Aslam paljasti syyn poistumiselleen sarjan käynnissä olevalta kaudelta.

Brittiläinen Niall Aslam joutui jättämään käynnissä olevan Love Island UK -kauden kesken yllättäen vain yhden viikon jälkeen. Aslamin poistuessa tuotantoyhtiö paljasti syynä olleen henkilökohtaiset syyt. Nyt mies päätti itse kertoa, mistä todella oli kyse.

Aslam julkaisi Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen, jossa hän kertoo saaneensa nuorena Aspergerin oireyhtymän diagnoosin. Aspergerin oireyhtymä on yksi autismin muodoista.

– Liian kauan olen kärsinyt hiljaisuudessa ja jättänyt hyväksymättä ison osan elämääni, osan, jonka ohjelmaan mukaan lähtö sai minut tajuamaan ja hyväksymään.

– Kun olin nuori, minulla todettiin Aspergerin syndrooma, ennen tätä julkaisua en ole kertonut asiasta lähipiirini ulkopuolelle. Nuoruus oli minulle todella vaikeaa, enkä tuntenut kuuluvani joukkoon. Minusta tuntui aina, että ihmiset eivät ymmärtäneet minua, mutta en uskaltanut paljastaa totuutta, koska en halunnut tulla leimatuksi, Aslam kirjoitti tililleen.

Entinen Love Island -kisaaja haluaa ulostulollaan pyyhkiä kitkaa, joka Aspergerin oireyhtymään liitetään. Samalla hän haluaa näyttää samanlaisten ongelmien kanssa kärsiville, että elämä on sairaudesta huolimatta täynnä mahdollisuuksia.

– Nyt tämän sateenkaarikalan on aika sukeltaa syvälle mereen ja näyttää maailmalle mistä olen tehty – lisää tasoja on luvassa, Aslam päättää kirjoituksen positiivisena.

Love Island UK 3 nyt Katsomossa!

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat