Lotus-pomo myönsi pettymyksen Kovalaiseen - Kimille kiitokset

Lotus-tallin ratatoimintojen johtaja Alan Permane toi tallinsa tiedotteessa julki pettymyksensä Heikki Kovalaisen 14. sijaan Brasilian GP:ssä.

- Huonon lähdön jälkeen se oli Heikille vaikeaa nousta takaisin pisteille, mutta siitä huolimatta olemme pettyneitä, ettei tästä viikonlopusta tullut mitään pistetaululle, Permane myönsi.

Kovalaisen vaisun kisan lisäksi Lotus kärsi moottoririkon Romain Grosjeanin autossa.

- On valtava pettymys, että emme pystyneet antamaan fantastiselle E21-autolle sellaisia läksiäisiä kuin se olisi ansainnut. Etenkin Romainin kannalta - joka tuskin teki lainkaan virheitä kahden viime kuukauden aikana - tuntuu aikainen keskeytys erityisen loukkaavalta. Tutkimme, mitä hänen moottorinsa kanssa tapahtui, nähdäksemme täsmälleen, mikä aiheutti niin merkittävän rikon, sillä yleisesti ottaen luottavuutemme on ollut varsin vahvaa koko vuoden, Permane sanoi.

Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier keskittyi kisan jälkeen Kimi Räikkösen ja Romain Grosjeanin kehumiseen.

- Kimissä ja Romainissa meillä oli yksi sarjan vahvimmista kuljettajakaksikoista ja minä haluaisin onnitella heitä molempia fantastisista suorituksista läpi vuoden. Lähtien Kimin muistorikkaasta voitosta kauden avauskisassa aina Romainin viimeaikaiseen palkintosijojen putkeen, he ovat molemmat olleet loistavia, Boullier sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat