Lotta Hintsan kasvot paloivat auringossa – julkaisi rajun kuvan: "Tämä sattuu"

Vieraana vuorikiipeilijä Lotta Hintsa 7:20
Hintsa poseerasi keväällä sports illustrated -lehden uimapukunumerossa. Mitä nostetta kuvaukset toivat uralle?

Lotta Hintsa ei lisännyt aurinkorasvaa kasvoilleen aamun jälkeen.

Ex-Miss Suomi ja nykyään vuorikiipeilijänä tunnettu Lotta Hintsa julkaisi varoittavan esimerkin auringon vaaroista Instagram-tilillään.

Hintsa kertoo olleensa laskeutumassa toista kertaa alas Aconcaguan vuorelta. Hän ei omien sanojensa mukaan viitsinyt aamun jälkeen lisätä kasvoilleen aurinkorasvaa, vaikka oli päivän aikana hikoillut.

Hintsa julkaisi Instagram-tilillään kaksi kuvaa auringon polttamista kasvoistaan ja muistutti someseuraajiaan samalla aurinkorasvan tarpeellisuudesta.

– Ihmiset. Käyttäkää ja lisätkää aurinkorasvaa. Erityisesti vuorilla ja lumessa. Tämä sattuu, Hintsa kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Voi ei! Todella harmillista, Arvostan, että näytät tällaiset varoittavat kuvat, eräs someseuraaja kirjoittaa.

Hintsa kertoi viime kesänä MTV Uutisille erikoisia yksityiskohtia työstään. Esimerkiksi peseytyminen vuorilla on kiipeilijöille haastavaa.

– Pitää olla hyvä päivä, että voit mennä neliönmuotoiseen telttaa, jossa kaadat tinakupilla päällesi vettä. Ensin se on ylikiehuvaa vettä. Ja olet jäätiköllä, jossa on pieni vaahtomuovimatto alla ja sillä tinakupilla kiehuvaa vettä ja sitten se yhtäkkiä jäähtyy liian kylmäksi ja lopuksi värjöttelet siellä, Hintsa kuvailee.

Ääriolosuhteissa pienetkin arjen askareet tuntuvat haastavilta.

– Se on varmastikin noiden reissujen suurin väsyttäjä. Henkinen väsytystaistelu, että kaikki on vähän haastavampaa kuin mitä normaalissa arjessa.

Lue myös:

    Uusimmat