Mainos

L’Orealilta uusi kynnen päälle puettava pikkunappi – varoittaa UV-valosta

Maailman suurin kosmetiikka-alan yritys, L’Oréal, esittelee CES-messuilla varsin mielenkiintoisen laitteen. UV Sense havainnoi UV-säteilyn määrää ja varoittaa käyttäjää tarvittaessa. L’Oréalin suunnitelmista kertoo BGR.com.

L’Oréalin UV Sense on pikkuruinen laite, joka vaikkapa kynnen päälle kiinnitettynä tarkkailee UV-säteilyn määrää ja kehottaa tarpeen vaatiessa käyttäjää hakeutumaan varjoon tai lisäämään aurinkovoidetta. Laite yhdistyy älypuhelimeen NFC-yhteyden avulla ja käyttää ranskalaisyhtiön aiemmin sekä iOS:lle että Androidille julkaisemaa My UV Patch -älypuhelinsovellusta jakaakseen keräämäänsä tietoa.

Pikkuruinen UV Sense ei tarvitse lainkaan latausta, vaan ottaa L’Oréalin mukaan virtansa suoraan älypuhelimesta. Laite kykenee tallentamaan kerralla jopa kolmen kuukauden UVA- ja UVB-säteilystä keräämänsä tiedot.

UV Sensestä julkaistaan pieni erä Yhdysvaltain markkinoille tänä kesänä, mutta laajemman julkaisun on ilmoitettu tapahtuvan vasta 2019. Minkäänlaisia hintatietoja ei toistaiseksi ole kerrottu.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.