Loiri Vesku Golf -tapahtumassa: Vielä joku päivä pystyn golfaamaan

Legendaarinen Vesku Golf järjestettiin pitkän tauon jälkeen perjantaina Vierumäellä.

MTV3.fi oli paikalla seuraamassa, kun taiteilija Vesa-Matti Loirin ystävät kokoontuivat leikkimieliseen kilpailuun golfin merkeissä.

– Tämä on nyt 17. kerta, kun Vesku Golf järjestetään ja edellisestä kerrasta on seitsemän vuotta aikaa, mutta tämä menee nyt nimikkeellä 20-vuotisjuhla. Tämä oli minulle ihan yllätys, kun pari kuukautta sitten soitettiin ja kerrottiin, että tämä järjestetään. Imartelee kyllä mukavalla tavalla, aurinkoisesta päivästä nauttinut Loiri kertoi.

Loirin golftilaisuuteen osallistuivat muun muassa jääkiekkolegenda Jari Kurri, juontaja Reijo Salminen, jääkiekkovalmentaja Erkka Westerlund sekä tapakouluttaja Kaarina Suonperä.

– Hienosti on päivä mennyt. Täällä on hyviä ystäviä paikalla, joita en ole pitkään aikaan nähnyt. Tuntuu, että kaikki lähti hienosti käyntiin ja ihmisillä on hyvä fiilis. Vielä kun sattui näin hyvä kelikin.

Vaikka Loirin kunto on vuoden sisään noussut kohisten, ei hän itse vielä pysty golfaamaan. Veskulla on kuitenkin vankka usko siihen, että hänet nähdään vielä viheriöllä pelaamassa.

– Harmi vaan, että itse ei vielä pysty pelaamaan, jalat eivät ole siinä kunnossa. Mutta kyllä minä meinaan vielä, jos ei ensi, niin sitä seuraavana vuonna pelata.

Loiri nautti golfista kuitenkin täysillä ja oli hengessä mukana kiertäessään golfautolla ystäviensä peliä seuraten. Illalla Loiri myös keikkailee Vierumäellä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat