Loiri paljastaa huomisen juhlakonserttinsa sisältöä: Tällainen keikka on tulossa

Loiri juhlistaa pyöreitä vuosiaan 3. lokakuuta Hartwall Arenalla Vesku 70 –suurkonsertissa. 

Tammikuussa 70 vuotta täyttänyt Vesa-Matti Loiri esiintyy lauantaina Hartwall-areenalla syntymäpäiviensä kunniaksi järjestetyssä suurkonsertissa.

Maestro paljasti MTV:n televisiouutisille tiistaina, että luvassa on varsin ainutlaatuinen kattaus. Illan aikana kuullaan miehen ikimuistoisimpia kappaleita 50-vuotisen uran varrelta.   

– Siellä on muutamia kappaleita, joita en ole koskaan esittänyt livenä, ainoastaan levyllä, Loiri kuvailee haastattelussa.

Konsertissa nähdään maestron lisäksi jättimäinen kaarti Suomen eturivin artisteja, kuten Chisu,Robin, Samuli Edelmann ja Juha Tapio.

– Mukana on  paljon vierailijoita , hienoja ihmisiä. Paula Koivuniemestä aina Mike Monroehen, ja kaikkea siltä väliltä. On erittäin hieno kattaus, paljon hienoja vierailijoita ja ystäviä. Kaikki osallistuivat mielellään, Loiri kuvailee illan sisältöä.

Loiri sanoo olevansa varsin tyytyväinen kokonaisuuteen.

– Kappaleiden sovituksista vastaavat Lenni-Kalle Taipale ja Kalle Torniainen ovat hyvin pitkälle valinneet kappaleet. Minulle lyötiin biisilista eteen, ja se miellytti minua kovasti.

– Mua stressasi tämä konsertti etukäteen, mutta nyt kun ollaan pari päivää harjoiteltu, niin sieltä alkaa selkenemään ja suurimmat paineet ovat poissa, suurkonserttiin valmistautuva maestro naurahtaa.

Loiri on yksi Suomen monialaisimpia viihdyttäjiä ja taiteilijoita. Hän julkaissut yli 30 albumia, näytellyt kymmenissä elokuvissa sekä tehnyt lukemattoman määrän rooleja televisiossa.

Hänen albumejaan on myyty pelkästään tällä vuosituhannella yli 600 000 kappaletta ja koko pitkän uran aikana reilusti yli miljoona kappaletta. 






Lue myös:

    Uusimmat