Loiri jännittämisestään: Yökkäilen ennen keikkaa

Taiteilija Vesa-Matti Loiri avautui MTV3.fille jännityksestään ennen perjantai-illan keikkaa.

Vesa-Matti Loiri juhlii syksyllä 50-vuotista taiteilijauraansa. Perjantai-iltana Loiri antaa esimakua konserteistaan esiintyessään Vierumäellä pidetyn Vesku Golf -tapahtuma iltajuhlassa. Vaikka Loirilla on vankka kokemus esiintymisestä, kertoo Vesku MTV3.fin haastattelussa jännittävänsä kovasti illan keikkaa.

– Tämän illan keikka jännittää aivan hel****sti. Kyllä minua jännittää aina ennen esitystä. Tässä on mukana vielä joku erikoissoundi, kun keikalla on lähipiiriä.

Useat artistit ovat kertoneet joutuvansa oksentamaan jännityksen vuoksi ennen esiintymistä. Loiri kertoo jännityksen ilmentyvän hänellä yökkäilynä.

– Yökkäilen ennen keikkaa, mutta se on vain pelkkää yökkäilyä. Pitkään bändin liiderinä toiminut Olli Ahvenlahti usein laski yökkäyksiä ennen keikkaa. Kerran hän totesi, että nyt tuli seitsemän yökkäystä, joten luvassa on hyvä keikka, Loiri nauraa.

Esiintymisestä nauttiva Loiri kertoo vetävänsä jokaisen keikkansa täysillä ja tunteella välittämättä siitä, onko keikkaa seuraamassa muutama ihminen vai useita tuhansia.

– Isot konsertit tuntuvat etukäteen ihan kamalilta, mutta nastaahan niitä on lähteä tekemään. Niin se adrenaliini vain vaikuttaa ennen esiintymistä, mutta sitten kun kongi kumahtaa ja keikka alkaa, niin jännitys häipyy. Sitten ollaan vaan siinä hetkessä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat