Loihdi täydellinen meikki Kim Kardashianin tapaan näillä vinkeillä

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian tunnetaan uhkeiden muotojensa lisäksi virheettömästä ulkonäöstään. Näillä vinkeillä saat helposti luotua kurvikaunottaren seksikkään meikin!

Kim Kardashian, 30, pitää huolta siitä, että julkisilla paikoilla liikutaan huolitellun näköisenä. Kardashianin tavaramerkkejä ovat kissamaiset rajaukset, pitkät ripset sekä täydellinen meikkipohja. Katso, miten sinäkin saat toteutettua seksikkään Kimin juhlameikin!

1. Kimin meikissä tärkeää on pohjustus. Levitä meikkivoide tasaisesti koko kasvoille siveltimellä ja tasoittele sienellä tai sormin. Kun ihon pinta on tasainen, ota avuksesi valoväri. Levitä väriä pienen siveltimen avulla silmien alle, nenän varteen, otsaan, leukaan ja huulten reunoille, erityisesti amorinkaarelle. Tuputtele ihon pinta mataksi puuterilla.

2. Kim leikkii mielellään valoilla ja varjoilla. Kun olet levittänyt valovärin, on vuorossa varjostus. Ota suuri suti ja levitä aurinkopuuteria runsaasti ohimolle ja leuan alle sekä hiukan myös poskiluun alle. Varjosta myös nenänvarren molemmat puolet. Hehkua kasvoille saat, kun levität vielä poskipunaa poskipään korkeimpaan kohtaan häivyttäen korvista suupieliin päin. Korosta rohkeasti myös etumustasi Kimin tapaan ja sudi aurinkopuuteria rintojen väliin.

3. Kimin kissamaiset silmät herättävät huomion. Siistit kulmat kehystävät koko katseen, joten väritä kulmat kulmakynällä ja harjaa ne huolella. Levitä koko yläluomelle pronssista luomiväriä ja häivytä hyvin. Tee sitten nestemäisellä rajausvärillä ylärajaus aivan ripsen tyveen ja nosta rajaus silmän ulkonurkasta ylöspäin kissamaisesti. Ota pieni sivellin ja levitä pronssista luomiväriä myös alaluomelle. Viimeistele silmämeikki mustalla kajalilla silmän sisäluomelle sekä runsaalla kerroksella mustaa ripsiväriä ylä- ja alaripsiin. Kimillä on ripsenpidennykset, mutta pidentävällä ja taivuttavalla ripsivärillä saavutat myös hyvän lopputuloksen.

4. Kimin houkuttelevat huulet ovat viimeistellyt, mutta luonnolliset. Jotta meikki näyttäisi viimeistellyltä, myös huulet täytyy huomioida. Koska Kimin silmät saavat viedä kaiken huomion, huulet on hyvä pitää luonnollisena. Pohjusta huulet meikkivoiteella ja puuterilla. Rajaa ne sitten nuden värisellä huultenrajauskynällä huolellisesti. Levitä huulille siveltimellä huulipunaa, joka on mahdollisimman lähellä huulten omaa väriä. Sipaise vielä nuden väristä kiiltoa, ja meikkisi on valmis!

Teksti: Hannakaisa Taskinen/MTV3

Kuvat: Getty Images ja valmistajat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja