Löfvenin ja Rinteen tiedotustilaisuudessa koettiin hämmentävä hetki – Rinne tiedotti brexitistä, repesi kesken kaiken nauruun

Löfvenin ja Rinteen tiedotustilaisuudessa koettiin hauska hetki – Rinne repesi kesken kaiken nauruun 1:07
Katso videolta, mikä sai Antti Rinteen repeämään nauruun

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven on parhaillaan vierailulla Suomessa ja tapaa pääministeri Antti Rinteen. Videolle tallentui pääministerien tiedotustilaisuudessa koettu hauska hetki.

Pääministerien tapaamisen aiheina ovat muun muassa ajankohtaiset EU-asiat, kuten brexit ja EU:n monivuotinen rahoituskehys.

Antti Rinne kertoi tiedotustilaisuudessa, kuinka molemmat hän ja Stefan Löfven olivat yrittäneet eilen tavoittaa Britannian pääministeri Boris Johnsonia tuloksetta.

Rinteen mukaan Britannian esitystä ei voida pitää ratkaisuna brexit-tilanteeseen.

– Tänään tämän tilaisuuden jälkeen on ehkä mahdollista keskustella. Hänen [Johnsonin] ilmoituksen mukaan hän soittaa tänään, ainakin minulle. En tiedä vielä, että onko soittamassa Stefanille, Rinne sanoo ennen kuin repeää nauruun.

Pääministerien tapaamisen aiheina ovat myös alueelliset kysymykset, kuten Itämeren suojelu ja arktinen alue. Itämeren suojelusta ja arktisesta alueesta keskusteltiin jo kesäkuussa, jolloin Rinne matkusti Ruotsiin Löfvenin vieraana.

Lue myös:

    Uusimmat