Katsokaa tätä taidonnäytettä – Bayern München pelasi Mestarien liigaa epäreiluin jaoin

Bayern München möyhentää Plzenia - Sadio Mané viimeistelee upean yksilösuorituksen päätteeksi 1:22
Kaunista katsottavaa: Bayern Münchenin Sadio Mané taituroi läpi ja päätti näyttävän suorituksensa maaliin.

"Epäreilut jaot", oltaisiin koulumaailmassa huudettu, jos ottelun tasoero olisi ollut tätä luokkaa. Bayern München pöllytti Viktoria Plzeniä jalkapallon Mestarien liigan C-lohkon taistossa 5–0.

Ottelu oli melko lailla täydellistä Bayernin näytöstä, eikä tshekkiläisvieraille jäänyt isäntien kollektiivisessa taitomyllyssä mitään palaa.

Ensimmäisellä puoliajalla saksalaisisännät karkasivat jo Leroy Sanén, Serge Gnabryn ja Sadio Manén viimeistelemillä osumilla 3–0-johtoon. Erityisesti Sanén ja Manén osumat olivat vaikuttavaa katsottavaa: Sané tykitti lujaa yläpeltiin väkivahvan nousunsa jälkeen, Mané puolestaan purjehti komeasti läpi ja maalintekoon.

Sanén maali näkyy alta, Manén maali puolestaan ylälaidan videolta.

Leroy Sanén pysäyttämätön nousu ja laukaus vievät Bayern Münchenin johtoon Plzenia vastaan 1:14
Leroy Sanén pysäyttämätön nousu ja laukaus veivät Bayern Münchenin johtoon Plzenia vastaan.

Sané iski toisella jaksolla illan toisen osumansa jouhevan, maailmanluokan syöttökuvion jälkeen, ja Eric Maxim Choupo-Moting kasvatti niin ikään mainion syöttöpelin jälkeen, tolpan kautta, johdon viiteen. Bayern lähinnä pelaili lopun pois alta.

Bayern jatkaa C-lohkon kärjessä: sillä on kolmesta ottelusta täydet yhdeksän pistettä. Plzen on puolestaan nollilla.

Kello 22 Mestarien liigassa käynnistyvät ottelut Ajax–Napoli, Club Brugge – Atletico Madrid, FC Porto – Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt – Tottenham, Inter–Barcelona ja Liverpool–Rangers.