Liverpool ajautui selkä seinää vasten – itsevarma Jürgen Klopp tölväisi Real Madridia: "Anfield on ainakin kunnon stadion"

1:15
Vinicius Junior iskee komeasti – Real Madrid johtoon Liverpoolia vastaan

Liverpoolilla on melkoinen vuori kiivettävänään Mestarien liigan puolivälierissä, kun Real Madrid vei kotikentällään ensimmäisen osan nimiinsä 3–1. Liverpool-manageri Jürgen Kloppin mukaan Liverpoolilla on kuitenkin mahdollisuus kääntää tilanne päälaelleen, kun toinen osa pelataan ensi viikolla "kunnon stadionilla".

Vinicius junior ja Marco Asensio veivät Realin johtoon ennen taukoa. Mohamed Salah teki Liverpoolille vierasmaalin, mutta virheet puolustuspäässä maksoivat joukkueelle kolmannen takaiskun.

Mestarien liigan voittaminen saattaa olla Liverpoolille ainoa tie ensi kauden Mestarien liigaan, sillä heillä tekee tiukkaa mahtua Valioliigassa neljän parhan joukkoon, mikä toisi suoran paikan Mestarien liigassa.

Kysyttäessä, miten Liverpool aikoo varmistaa sijoituksen neljän parhaan joukossa ja toisaalta taistella jatkopaikasta Realia vastaan, Klopp totesi, etteivät he voi valita taisteluitaan.

– Meidän täytyy tehdä kaikkemme. Emme voi tämän ottelun jälkeen vain päättää, ettei meillä ole enää mahdollisuuksia Mestarien liigassa. Valioliigassa emme voi muuttaa tilannetta joka viikko. Meidän täytyy taistella loppuun asti, ja niin me teemme.

– Tämä on hyvä tulos Realille. Emme ole etulyöntiasemassa, mutta päivä päivältä, minuutti minuutilta, kunnes seuraava ottelu alkaa, tämä 3–1 ei olekaan enää niin hyvä Realille ja huono meille, koska aina on mahdollisuus.

Liverpool käänsi kolmen maalin tappioaseman Barcelonaa vastaan vuoden 2019 välierissä, mutta tällä kertaa he eivät voi luottaa Anfieldin tunnelmaan. Liverpool on hävinnyt tyhjyyttään kumisevalla kotistadionillaan kuusi ottelua putkeen, ja edellinen voitto on joulukuun puolivälistä.

Vaikka katsomot ovat tyhjät, Klopp on varma, että hänen joukkueensa tuntee olonsa kotoisammaksi Anfieldillä kuin Realin harjoituskeskuksessa sijaitsevalla, 6 000 katsojaa vetävällä Alfredo di Stefano -stadionilla, missä Real pelaa kotipelinsä, kun 80 000 katsojaa vetävä Estadio Santiago Bernabeu on remontissa.

– Tehtävä on Realille vaikea Anfieldillä, oli paikalla kannattajiamme tai ei. Täällä pelaaminen oli todella outoa, todella vaikeaa. Anfield on ainakin kunnon stadion, ja se on hyvä juttu meille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja