Mainos

Video: Mitä julkistetut verotiedot kertovat Suomen tilasta? Suora verokeskustelu MTV.fissä

Mitä verotiedot kertovat Suomen tilasta ja miten verotus on muuttumassa. Millainen veronmaksaja on listojen kärjestä löytyvät Supercell?

Eniten ansiotuloa sai viime vuonna peliyhtiö Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen. Hän tienasi 12,3 miljoonaa. Myös muut Supercellin perustajat ovat nousseet verotetun ansiotulolistan kärkeen.

Eniten verotettua pääomatuloa sai viime vuonna Juha Hulkko, 45,3 miljoonaa euroa. Tulot tulivat siitä, että tietotekniikkayritys Elektrobit myi Automotive-liiketoimintansa.

Viime vuoden verotiedot on julkaistu tänään aamulla. Julkistetut verotiedot koskevat niin ansiotulo-, pääomatulo- kuin yhteisöverojakin.  

Veronmaksajain keskusliiton toimitusjohtaja Teemu Lehtinen arvioi MTV Uutisten suorassa verokeskustelussa sitä, mitä nyt saatujen tietojen mukaan voidaan päätellä Suomen taloudellisesta tilasta. Kello 9.20 alkavan lähetyksen juontaa toimittaja Jouni Sipilä

Lehtisen mukaan verotiedot kertovat myös Suomen taloudellisesta tilanteesta.

Verohallinto kertoo lisäksi, kuinka moni suomalainen saa veronpalautuksia ja mikä on keskimääräisen veronpalautuksen suuruus. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.