Mainos

LIVE hetki sitten: He mittelevät illan tv-tentissä – turvallisuus tapetille

MTV:n vaalitenttisarjaan kuuluvat puoluejohtajien kaksintaistelut alkavat tänään. Illalla kello 20 alkavassa suorassa lähetyksessä toisistaan mittaa ottavat kristillisdemokraattien Päivi Räsänen sekä RKP:n Carl Haglund.

Suora lähetys on nähtävissä MTV3-kanavalla sekä MTV.fi:ssä kello 20-21.

– Ehdokkailla on nyt todella hyvin aikaa perustella kantansa. Yritämme saada heistä eroja esiin, lähetyksen toinen juontaja, politiikan toimituksen esimies Timo Haapala sanoo.

Haapala uskoo turvallisuusasioiden painottuvan illan tentissä.

– Heidän osaltaan kannattaa erityisesti muistaa, että kumpikin on ollut ministerinä vastaamassa nimenomaan turvallisuusasioista. Tämä näkyy myös tentissä. Haglund puolustusministerinä ja Räsänen sisäministerinä joutuvat ottamaan kantaa muun muassa Venäjän uhkaan ja terrorismiin.

Illan lähetyksessä sekä Räsäsen että Haglundin historiasta ja persoonasta kuullaan muun muassa ystävien ja tuttavien kautta.

RKP:n puheenjohtaja Carl Haglund on Hankenilta valmistunut kauppatieteilijä, jonka elämä olisi voinut saada myös toisen suunnan. Illan lähetyksessä kuullaan, millaisia ura-ajatuksia Haglundilla oli ennen politiikkaan siirtymistä.

Vuonna 1995 eduskuntaan noussut Päivi Räsänen on johtanut kristillisdemokraatteja reilut kymmenen vuotta. Räsänen tunnetaan suorasanaisena poliitikkona, joka herättää ristiriitoja niin puolesta kuin viime vuosina ennen kaikkea vastaan.

Räsänen nousi sisäministeriksi 2011, kun laajaan sixpack-hallitukseen tarvittiin mukaan pienetkin puolueet. Räsänen olikin lopulta ainoa puoluejohtaja, joka istui hallituksessa loppuun asti. 

Kaksintaistelussa Räsänen ja Haglund tänään MTV3-kanavalla ja MTV.fi:ssä suorana kello 20

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.